Anlaşıldı sende 50 liracılardansınFiyatlarla ilgili bir duyumunuz var sanırım, çok emin gibisiniz isterseniz paylaşın bizlerde faydalanım?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlaşıldı sende 50 liracılardansınFiyatlarla ilgili bir duyumunuz var sanırım, çok emin gibisiniz isterseniz paylaşın bizlerde faydalanım?
Hocam bide Ulaslararasi versiyon ile Mena versiyon inci fiyatlarina bulabilir misinGameGaminin Diğer Satın Aldığı Black desert Oyunu ile kıyaslayın Anlarsınız Nasıl bir yol izleyecegini Şirketini..
Örnek 2 Resim Adet Atacam Çoğu Kişinin Aklındaki Soru İşareti KalkacaktırEkli dosyayı görüntüle 695Ekli dosyayı görüntüle 696Ekli dosyayı görüntüle 696
Kral cok sagol adamsin.Uluslar arası versiyon görsel : Basic : 5 euro 38,61 Türk Lirası
standart : 32 euro yani : 247,10 Türk Lirası
Deluxe : 80 euro : 617,75 Türk Lirası
TR versiyon Steam : RESİMLERDE mEVCUT
En azindan bizler icin fikir sahibi olmamizi sagladi sagolasinÜstte verdiğim gibi sistemle gelirse Gamegami Emin Olun İsro Vıp sistemiyle daha ucuza gelir.
Ama Bu sistemle gelip İtem mail alınan cogu sey yerden düşerse prof gibi legend silahlar vs. gibi daha güzel olur o zaman daha güzel olur Denge Sağlanır en azından Bu Ğaylaştıklarım sadece varsayım onu önceden söylim ama sistemleri bu malesef.İnş Bu sistemle gelmezler.
Ya ne diyon Alllah aşkına kim bu hahahahahahahSende povyon gibi ışıl ışıl parıldayan çarların olduğu Cehennem Sro'dansın sanırım Orjin Sbot kredi yükleyemezsen bana yaz yardımcı olurum ben sana
Tamam. Sensin.Adam Yukarıda Yazmış Ki Sen De 50 Liracılardansın Sanırım Sanıyor Ki Herkes Meslek Sahibi Ben Öğrenci Adamım Ben De 10 Liracılardanım Tamam?
sende bu ben herşeyi bilirim diyen doblo sahibi eniştesin sanırımTamam. Sensin.