80 cap gelsin silk TL bazında ucuz olsun. SBOT'a izin verilsin. Çok ama çok mutlu olurum gerçekten. Direk item mall ı boşaltırım herşeyi alırım herşeyi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zaten 80 cap olacağı açıklandı, projenin amacıda silki ucuz yaparak Tr oyuncusunu çekmek, bot tabiki de olucak günümüz dünyasında oyuncuları Fps, maç, moba temalı oyunlar dışında 2-3 saat pc başında tutmak zor.80 cap gelsin silk TL bazında ucuz olsun. SBOT'a izin verilsin. Çok ama çok mutlu olurum gerçekten. Direk item mall ı boşaltırım herşeyi alırım herşeyi.
Acaba Şimdiki F10 Daki Petler Olacak Mı Yoksa Gri Kurt İle Beyaz Kurt Mu Olacak Sadece Bence Kurtların Olması Daha Hojdır
Hayır beyaz Kurt olursa gride olur niye olmasınSadece beyaz kurt satışı olsun bence. Ya ne zaman çıkacak bu?
Sadece beyaz kurt satışı olsun bence. Ya ne zaman çıkacak bu?
GameGami, private sunucu sahiplerini mail kanalı ile uyarmaya başlamış diye bir duyum aldım, bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Aman aman 50 client nedir isroda bıktık burada olmaz umarım böyle şeylerBen direk 50 tane client açarak başlarım ya gerçekten...
Çok özledim bu oyunu...
Pc limit olabilir çokta heveslenmeyin )Valla biz ilk multi client diye bişey var dediklerinde halay çekmeye başlamıştık mahallede ) O zevki tekrar yaşamak istiyorum full bow party ) aman çıksında bir an önce
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:
tahmini ne zaman açılır?
Olsun ZatenPc limit olabilir çokta heveslenmeyin )
Bu oyunu Silkroad ile bir tutmayın derim arkadaşlar. Uzun süre oynadım BDO yu. Açılacağı gün ücretli olacağı zaten belliydi. Asıl sıkıntılı kısım sonrasında başlıyor zaten. Bir umutla başladık okadar para veriyoruz p2w içerik olmaz diye fakat sürekli boğuştuk bunla. Defalarca şikayetler oldu falan ama devam ettiler. Üstüne birde hata üstüne hata yaptılar bıktırdılar eski oyuncuları. Bir çok kişi bıraktı benim gibi. Mutluyum kurtulduğuma. Bu sebeble sürekli 30gün ücretsiz gel kardeşim oyna diye diye oyuncuyu yukarda tutmaya çalışıyorlar amaçları bu. Ne kadar oyuncu çekerlerse okadar para ihtimalleri artıyor doğal olarak. Zaten kaliteli oyun olduğu için bilmeyen ve seven kişiler devam ederken yatırım yapıyorlar, yapmak zorunda kalıyorlar. Ancak uzun süre oynayan kişiler biliyorki bu serverda neler neler döndü... İndirimdi, etkinlikti, sınırlamaydı vs yalan belli aralıklarla açıp açıp p2w doruğunu yaşatıp kapatıyorlar sonra diyorlarki p2w yok bu oyunda bak satmıyoruz öyle bişi.GameGaminin Diğer Satın Aldığı Black desert Oyunu ile kıyaslayın Anlarsınız Nasıl bir yol izleyecegini Şirketini..
Örnek 2 Resim Adet Atacam Çoğu Kişinin Aklındaki Soru İşareti KalkacaktırEkli dosyayı görüntüle 695Ekli dosyayı görüntüle 696Ekli dosyayı görüntüle 696
Vıp Sistemi Olacakmı Diyenlere Cevap Olacak :=)