Akıllanmıyor adamlar sürekli aynı şeyi yapıyorlar ne diyim. Vip i gördüğüm an zaten değişmediklerini anladım. Beklediğim şey vip sistemi yok demeleriydi adamlar kıvırmış yine var ama bla bla.. Ama hemen yapmıyorlar yavaş yavaş arttırıyorlar p2w içerikleri. Bu adamları iyi analiz ettim. İlk bi kaç ay zevkli olacağı için yinede başlarım muhtemelen. Sonrasında dediğim gibi.. P2w olmayan mmorpg bende görmedim, eninde sonunda getiriyorlar p2w içerikleri. En güzeli sanıyorum Bi dönem blade and soul du sonra onlarda bozdu. Birde eu bdo su olabilir. Oradaki kitle her p2w e anında tepki gösterip kaldırttı içerikleri. Bizim TR de de aynısı oldu 1 sefer sonra eski oyuncular bırakınca kimse karşı durmadı ekledikce eklediler içerikleri. O yüzden diyorum şimdiden comunity kurmak lazım. Eğer baştan bu topluluğu kurup karşı çıkmazsak ilerde zaten önünü alamayacaksınız p2w in. Baştan peşin peşin söyliyim ben. Birlikten kuvvet doğar. Oyun içinde guildlar savaşlar vs olabilir ama p2w durumu olduğu an birleşmeliyiz karşı durmalıyız. Yoksa önünü alamayız.@RecLast hacım neredeyse tüm MMORPG türleri pay to win iskeleti üzerine inşa edilir 5 ekleyip 1 çıkarmak göz boyamaktan ibarettir.
Son duyurularında isrodaki vip gibi değerli bir sistemin çara etki eden özelliklerini kaldırdıklarından bahsediyorlar.
Platinium ve VIP olanların saldırı değerleri bile değişiyor isroda.
Bunu kaldırmak risk ister çünkü bir getirisi yoksa kim niye VIP yapsın.
Şirkette biz oyuncuların dediklerine önem verdiğini vurguluyor bu gibi isteklerimizi yayınladıkları maillerle bildirmek daha sağlıklı olacak sanırım