Naptın kapalı beta sürecine felan mı alındın, ön gösterim tarzı bir şeyler olacak muhtemelen.Bunun için biraz daha beklemeniz gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Naptın kapalı beta sürecine felan mı alındın, ön gösterim tarzı bir şeyler olacak muhtemelen.Bunun için biraz daha beklemeniz gerekiyor
Ne olduğunu söylersem bekleyin dememin bir anlamı kalmaz ama emin olun güzel bir şeyNaptın kapalı beta sürecine felan mı alındın, ön gösterim tarzı bir şeyler olacak muhtemelen.
ne kadar bekleteceksin onu söyleseydin bari broNe olduğunu söylersem bekleyin dememin bir anlamı kalmaz ama emin olun güzel bir şey
sanirim herkese gamegemi nin actigi serverde pre vercekBurak kardeşim sürpriz nedir
Tahminimce Büyük Bir Çekiliş Var Ya Da GameGami Silkroada GM oldunuz.Ne olduğunu söylersem bekleyin dememin bir anlamı kalmaz ama emin olun güzel bir şey
Tahminimce Büyük Bir Çekiliş Var Ya Da GameGami Silkroada GM oldunuz.
Burak Özelden Yaz Sen Bana Bak AnlaşabilirizO kadarda değil ufak atalım lütfen
Doğru ama her sunucuda öyle. Ben play2win bi sunucu görmedim, donate özelliği açık olan tüm sunucular pay2win'dir. Yani bu ayrımın olması bile saçmalıktan ibarettir.Parayı basan kral olacak. Valla üzülüyorum burada play2win bekleyenlere
Aynen Herkes Heyecanla BekliyorArtık açılsa da oynasak..
PlaytoWin olacağını iddia eden oldu mu?? Unutma GameGamide bot paralı olacak boşuna crackli aramaParayı basan kral olacak. Valla üzülüyorum burada play2win bekleyenlere
Ya gözünü seveyim ya okuma yazman yok yada gözün görmüyor. Görmüyor musun isro bilmeyen adamlar preyi 50 lira olacak sanıyor. Konudaki cevapları okuyun.PlaytoWin olacağını iddia eden oldu mu?? Unutma GameGamide bot paralı olacak boşuna crackli arama
Fiyatlarla ilgili bir duyumunuz var sanırım, çok emin gibisiniz isterseniz paylaşın bizlerde faydalanım?Ya gözünü seveyim ya okuma yazman yok yada gözün görmüyor. Görmüyor musun isro bilmeyen adamlar preyi 50 lira olacak sanıyor. Konudaki cevapları okuyun.
Ayrıca pvp sro oynamam crackli bot nedir bilmem.