bu gamegamiye her güncelleme geldiğinde update hatası alıyorum tam olarak ne yapmalıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu gamegamiye her güncelleme geldiğinde update hatası alıyorum tam olarak ne yapmalıyım
Aynen öyle eğer shiva yeni bir sürüm yayınlarsa zaten konuyu günceller paylaşırımbotun son sürümü güncel bende sürekli deniyorum girmeyi beklediğimde düzelecek mi yani :S
Arkadaşlar Sbotta şuan bi yavaşlık var. Bunun sebebi oyunun laglı olmasımı yoksa Sbot ile alakalı bir durummu. Phbot ve Sbot kullanan arkadaşlar bi yorum yaparsa sevinirim. Bitek bendemi böyle acaba bu durum
Aynen sunucu ile alakalıdır çünkü bandit kalesine sınır koymuşlar 300 kişi diye her map bölgesininde kaldırabileceği bir oyuncu sayısı var onu aşarsa oyun clienti sapıtıyor yapacak iki şey var ya server değiştirmek yada oynadığın sunucudaki insanların taklamakan veya roc mountain mapine geçmesini beklemelisinHotan Karakoram civarları. Sw ile alakalı sanıyorum ben ama bu ne zamana kadar böyle devam edicek ya? Lagdan oyun oynayamıyoruz? Sadece oyun değil botda lag yapıyor gibi. Bilemedim ben ne olcak bu böyle.
Normal güncel olan v2.1.71 giriş yaptığımda sorun yok ama buna giriş yaptığımda kredi yok hatası alıyorum kapanıyor. Bunun için ayrı aktivasyonmu gerekli ?
Teşekkür ederim cevap verdiğiniz için. Sorunu çözdüm appdatadaki sbot klasörünü sildim tekrar girdim sorunsuz şuanda.Ayrı bir aktivasyon istemez sadece botunuzu süresi varsa trsro için olanıda kullanabilirsiniz eğer çözemezseniz shivada bildirelim.
Arkadaşlar Sbotta şuan bi yavaşlık var. Bunun sebebi oyunun laglı olmasımı yoksa Sbot ile alakalı bir durummu. Phbot ve Sbot kullanan arkadaşlar bi yorum yaparsa sevinirim. Bitek bendemi böyle acaba bu durum
Valla keşke sadece şehirde olsa. Şuna bakarmısın 5dk da bi skill atıyorum bu nası bi lagdır.Ümit'im botluk durum yok servera çok fazla katılım var, zaman zaman şehirlerde lag oluyor
kotu oldu yabu linkte anlatmak istediğini ben mi yanlış anlıyorum yoksa sbot kapanacak mı?
Evet bir kapanma söz konusu çevirisi burada:bu linkte anlatmak istediğini ben mi yanlış anlıyorum yoksa sbot kapanacak mı?