TEŞEKKÜRLER
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kral oyun güncelledim girdim dolandım garantiledim fakat hala aynı soruınÖnce oyunu güncelle botu sonra aç
abi şaka gibi botu sildim yükledim ayarlarım gitti düzelmemişti pc kapatıp açtım düzeldi dalga geçiyor bu hayat benimleÖnce oyunu güncelle botu sonra aç
Vallahi ne diyeyimabi şaka gibi botu sildim yükledim ayarlarım gitti düzelmemişti pc kapatıp açtım düzeldi dalga geçiyor bu hayat benimle
Link sorunsuz çalışıyorlink çalışmıyor
Beyler bu botta pet toplama ayarlırını yapıp toplamasını istemediğim itemleri toplama seçmeme rağmen yine gidiyor her tableti topluyor bunun bi çözümü yokmudur private serverlarda böyle bir sorun yoktu
Aynen öyle yapıyorum yine de bildiğini okuyor hocamAyarları yapınca botunu durdur save settingse tıkla botun sağ kısmında olur sonra start bot diyerek test et
Sbot kadar kanser bir yazılım görmedim ayarını detayli bilen arkadaşlar yardımcı olurlarAynen öyle yapıyorum yine de bildiğini okuyor hocam
oyundan peti off konumuna getirBeyler bu botta pet toplama ayarlırını yapıp toplamasını istemediğim itemleri toplama seçmeme rağmen yine gidiyor her tableti topluyor bunun bi çözümü yokmudur private serverlarda böyle bir sorun yoktu
bu şuan 18.11.2020 tarihinin botu mu çalışmadı sebebi nedir acaba?Bot-cave.net adresinde bu sürümü göremedim. Ayrıca link paylaşabilir misiniz?
Oyun içinden petin toplama ayarı açık ise kapat. Bot toplatır senin ayarlarına göre.Aynen öyle yapıyorum yine de bildiğini okuyor hocam
Botun ayarları sürekli sıfırlanıyor skiller gözükmüyor yardımcı olur musun reisArkadaşlar son güncellemede botun 1.0.10 sürümü çalışmaktadır.
Açık olan botlarınızı tamamem kapatın oyunu güncelleyin ve botunuzu açın unutmayın her bakımda giriş problemi oluyor botta sebebi ise yoğunluk
Yeni sürüm geldiğinde klasör değiştirip sıfırdan ayarlamakla uğraşma var olan sbot klasörünüze yeni sürümü çıkartın eskiye ait hangi .exe varsa atıyorum sBot_1.0.7.exe bunu siler yenisini açarsanız ayarlarınızın gitmemesi gerek ona rağmen gidiyorsa geliştiriciye bildiririzBotun ayarları sürekli sıfırlanıyor skiller gözükmüyor yardımcı olur musun reis
Bottan kaynaklı değilse gamegaminin sitesinden destek ekibine bildirin fotograf ekleyerekJob'ta high ve highest moldlar artık çıkmıyor buna ek olarak hunter olmama rağmen ticket kırdırdığımda hem thief hem hunter mold çıkıyor.