Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
acılmıyor guzel kardesm acıyorum botu kapatıyor ekranı daha gelmeden herkezde aynı sorunBot yapımcısı shiva 1.0.10 sürümünün trsroda çalıştığını söyledi indirip kullanabilirsiniz
Bu yüzden sbot kullanıyoruz biz kardeşimAbi sen değiştirmiyorsunda solo oynayan benim gibi insanlar sürekli olarak yer değiştiriyor, olduğum yere 1 parti gelirse mecbur başka yere gidiyorum eğer bu bot bunu yapamıyorsa bu kadar abartmaya gerek yok...
aynı şekil bende bu durumu yaşıyorumacılmıyor guzel kardesm acıyorum botu kapatıyor ekranı daha gelmeden herkezde aynı sorun
Bot yapımcısı shiva 1.0.10 sürümünün trsroda çalıştığını söyledi indirip kullanabilirsiniz
Bizde bot yapımcısının yalancısıyız yoğunluktan olabilir biraz bekleyinacılmıyor guzel kardesm acıyorum botu kapatıyor ekranı daha gelmeden herkezde aynı sorun
Sayfayı yenile 1.0.10 indiriyor şuanlınk acılmıyorrrrr
yatım sorun aynı bekliycem bakalım az dahaBizde bot yapımcısının yalancısıyız yoğunluktan olabilir biraz bekleyin
Sayfayı yenile 1.0.10 indiriyor şuan
Bende mobilde bile indiriyor indirmek için tıklaya basınSayın konu yöneticimiz botu indiremiyorum tıklıyorum link indirmeden kapanıyor
Evet böyle oldu teşekkürlerarkadaşlar bot linkine tıklayıp indiremeyenler linke sağ tıklayıp farklı sayfada aç deyin oldu bende iyi oyunlar
Önce oyunu güncelle botu sonra açupdate games hatası alıyorum sbot güncel naptıysam çözemedim