Şuanlık bir güncelleme yayınlanmadı shiva paylaşırsa konuya eklerimBurak Başkan yine yeni bir güne bakım sonrası sbotun çalışmaması ile uyandık. Yeni sürüm varmı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şuanlık bir güncelleme yayınlanmadı shiva paylaşırsa konuya eklerimBurak Başkan yine yeni bir güne bakım sonrası sbotun çalışmaması ile uyandık. Yeni sürüm varmı?
Şuanlık yayınlanan birşey yok var olan botlarınızı komple kapatıp tekrar açmayı deneyebilirsinizGİRİŞ BİLGİLERİ HATALIDIR DİYOR GÜNCELLEME Mİ GELDİ
Shiva ne abi .d.d.dŞuanlık bir güncelleme yayınlanmadı shiva paylaşırsa konuya eklerim
Cannot proceed, because login info is not complete. BU HATAYI VERDI BAKIMDAN SONRAŞuanlık yayınlanan birşey yok var olan botlarınızı komple kapatıp tekrar açmayı deneyebilirsiniz
Botu yapan kişinin kendi kullanıcı adı.Shiva ne abi .d.d.d
abi peki bu sbotun ayın 20 sinde kesin kapanacağı bellimi? Yani ayın 20 sinden sonra sbot açılmayacakmı? Ben tam 20 sine kadar süre aldım sitenin birinden. Durum nedir acaba ya? İnşallah kapanmıyordur çünkü sbot olmazsa o saçma sapan ph botla bu iş yürümez benceBotun yeni sürümleri konuya eklendi 1. Sayfadaki mesajdan indirebilirsiniz.
Sbot geliştiricisi malesef isro ve trsro için bot hizmetlerini askıya alıyor 21 aralıkta.abi peki bu sbotun ayın 20 sinde kesin kapanacağı bellimi? Yani ayın 20 sinden sonra sbot açılmayacakmı? Ben tam 20 sine kadar süre aldım sitenin birinden. Durum nedir acaba ya? İnşallah kapanmıyordur çünkü sbot olmazsa o saçma sapan ph botla bu iş yürümez bence
Yok Burak Başkan be son güne kadar kullanıcam hatta 21 aralıktan sonra da kullanmayı deneyeceğim. Çünkü bu işte bir gariplik var tam trsro açıldı adam iş yapmaya başladı neden botu kapatsın yada ara versinSbot geliştiricisi malesef isro ve trsro için bot hizmetlerini askıya alıyor 21 aralıkta.
Belki geri getirmemek üzere kapatır belki 6 ay sonra tekrar aktif eder hizmetlerini bilemiyoruz.
phBota gelicek olursak arayüzü ilk bakışta aşırı karmaşık gelebilir ama alışınca en basit bot haline geliyor şimdiden phbota geçmenizi tavsiye ederim
Belki joymaxla bot yüzüne mahkemelik olacaktı bilemiyoruz artık o kadarınıYok Burak Başkan be son güne kadar kullanıcam hatta 21 aralıktan sonra da kullanmayı deneyeceğim. Çünkü bu işte bir gariplik var tam trsro açıldı adam iş yapmaya başladı neden botu kapatsın yada ara versin
21 aralık son kapanıyor.Sbot bu ayın sonunda kapanıyor mu ?
Burak kankam günaydın. Kapanacak diye phbota geçtik mk botu ne boktan bişey ya. Noldu Sbot kapanmadımı kanka?Botlar son sürümlerine güncellendi.
Bilmiyorum normalde kapanacak fakat shiva bu sabah güncelleme yayınlamış sanırım kapanana kadar kullanılsın diyeBurak kankam günaydın. Kapanacak diye phbota geçtik mk botu ne boktan bişey ya. Noldu Sbot kapanmadımı kanka?