sbot alabilirmiyiz yani skıntı çıkmasın sonrasBot sorunsuz şekilde trsroda çalışmaktadır.
Bot geliştiricisi herhangi bir güncelleme yayınlamadı yeni bir sürüm geldiğinde konuya eklenecektir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sbot alabilirmiyiz yani skıntı çıkmasın sonrasBot sorunsuz şekilde trsroda çalışmaktadır.
Bot geliştiricisi herhangi bir güncelleme yayınlamadı yeni bir sürüm geldiğinde konuya eklenecektir.
Sıkıntı çıkmaz bot geliştiricisi ile görüştüm sorunsuz tüm etkinlikleri destekliyor ve çalışıyor dedi fiyat olarak phbota oranla pahalı 5€ size kalmış dilerseniz phbot alabilirsiniz daha ucuzsbot alabilirmiyiz yani skıntı çıkmasın sonra
Evet hala çalışıyorSelamun Aleyküm konu ölmüş gibi ama sbot hala çalışıyormu acaba trsro da ?
Trsroya yapılan son güncelleme phbotuda bozdu büyük ihtimal shivaninda bir güncelleme yapması lazım sbot için bundan kaynaklı olabilir.Şu an sbotunuz çalışıyor mu? akşamki patch sonrası botum çalışmıyor. 1.0.23 ve 1.0.24 (testing) ikisini de denedim, şöyle hatayla karşılaşıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 3257
hocam yeni güncelleme gelmiş ordan bi bak istersen 1.2.5Şu an sbotunuz çalışıyor mu? akşamki patch sonrası botum çalışmıyor. 1.0.23 ve 1.0.24 (testing) ikisini de denedim, şöyle hatayla karşılaşıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 3257
Bilgilendirme için teşekkürler botun yeni sürümleri konuya eklendi.hocam yeni güncelleme gelmiş ordan bi bak istersen 1.2.5
Evet çalışıyor.SBOT SUAN CALISIYORMU TRSRODA @Burak Yoğun
Bilsen sen bilirsin bu işi
Xigncode3 yeni gelen sürüm TR sro için s bot clent başlatıp giriş sağlamıyor giriş yapıncada bot charı görmüyor
Merhaba Srolobby Ailesi
Bugün sizlere sbotun silkroad online türkiye için olan test sürümünü paylaşacağım
Arkadaşlar hiçbir sbotun trsro için olan crackli botunu asla kullanmayın.
Bu konuda paylaşılanlar shivanın yayınladığı resmi test sürümüdür bu konuda paylaşılan link dışındaki botlara itibar etmeyin!
Botun testing sürümü
TRSRO v1.28:Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Botun stabil sürümü
TRSRO v.1.0.27:
Aşağıdaki linklerde skillerin şablon olarak ingilizce isimleri ve görselleri mevcut bakarak yapabilirsiniz.
Bicheon - Heuksal - Pacheon Skill İsimleri:Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Cold - Lightning - Fire - Force Skill İsimleri:Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Yeni sürümleri çıktıkça konuya eklenecektir
sBotun stabil ve testing sürümüne güncelleme geldi indirip deneyin.Xigncode3 yeni gelen sürüm TR sro için s bot clent başlatıp giriş sağlamıyor giriş yapıncada bot charı görmüyor
çalışıyor tşk lersBotun stabil ve testing sürümüne güncelleme geldi indirip deneyin.
Bildiğim kadarı ile evetŞu anda çalışıyor mu acaba ? @Burak Yoğun
sBotun deneme sürümu yok bildiğim kadari ile oyunda kullananlar var dilersen sbotun resmi sitesinde bot support kısmına yazıp emin olup öyle kullanın.Net öğrenemezmiyiz ona göre süre satın alacağımda ? @Burak Yoğun