Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
scripti nasıl tanımlıcaz onu da yazsaymışsın iyi olurdu
Gerek yok hacım bot alanı tarayıp temizliyor.peki audodungeon yükledik ya orda birşeyler işaretlememiz gerekiyor mu?
çok teşekkürler Tabi charım npc setiyle dayanmıyor bekleme süresine ama seti iyi olanlar için yararlı konu eline emeğine sağlıkBotu kullananlar biliyor diye gerek duymadım ama anlatayım
Taşı açtın togui içerisine giriyorsun ardından Kasılma Alanı > Sağ Tık Ekleye tıklıyorsun
1 yazıp ''ok'' butonuna tıkla
Daha sonra sağ tıklayıp komut değiştir dediğinde indirdiğin scripti buradan seç ve bittiğinde yine sağ tık yapıp etkinleştir de kullan
Gerek yok hacım bot alanı tarayıp temizliyor.
Çarınızın config yedeklerini alın phbotun setubundan pluginside tikleyerek tekrar kurun.Plugins dosyası yok bende
aynı şey bende de var düzeltemedimben dungeona girdim areadan scripti seçtim fakat sadece koşuyor attack yapmıyor ignore liste de bir şey eklemedim, sebebi nedir?
ben dungeona girdim areadan scripti seçtim fakat sadece koşuyor attack yapmıyor ignore liste de bir şey eklemedim, sebebi nedir?
Forumu 2 saat önce falan görüp indirmiştim ama şimdi mi geldi günceleme tekrar deniyimPlugine güncelleme gelmiş ilk mesajdan indirip bot klasörünüzdeki ilgili alana ekleyin
Aynen yeniden indirin ilk paylaştığimda mega linki bulunuyordu şimdi direk link ekledimForumu 2 saat önce falan görüp indirmiştim ama şimdi mi geldi günceleme tekrar deniyim
Tamamdır indirdim teşekkürler 1.14.1 olmuş sürüm. 2 saat sonra bi deniyeceğim bakalım nolacakAynen yeniden indirin ilk paylaştığimda mega linki bulunuyordu şimdi direk link ekledim
Bende ryanın yalancısıyım kısa sürede test ederseniz sevinirimTamamdır indirdim teşekkürler 1.14.1 olmuş sürüm. 2 saat sonra bi deniyeceğim bakalım nolacak
yok la yine yürüyor arkadaş bi yapamadık@onder @alpertunga @liem
Plugine güncelleme gelmiş ilk mesajdan indirip bot klasörünüzdeki ilgili alanda eskisi ile değiştirin
teşekkürlerxPluginUpdater