Bu ilk baştaki Ghost Curse'ye dalıyor. Onu nasıl engelleyebilirim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu ilk baştaki Ghost Curse'ye dalıyor. Onu nasıl engelleyebilirim.
Beklemesi sunucudaki lag ilede ilgili olabilir mobların sıkışmasına malesef bir müdahale yapamam oyun algoritması kendi spawn ediyorBurak bey 1.mapde slotları kestikten sonra olduğu yerde çok bekliyor bununla ilgili çalışma olursa çok iyi olur
Ayrıca kamp no 1in sol üstünde moblar sıkışıyor
lagla ilgili problem değil botu durduruyor tekrar başlatıyor açıp kapatıyor sürekliBeklemesi sunucudaki lag ilede ilgili olabilir mobların sıkışmasına malesef bir müdahale yapamam oyun algoritması kendi spawn ediyor
Bende sorunsuz çalışan şeyin sizde bu gibi sorunlar çıkartmasi garip akşam test edeyim tekrarlagla ilgili problem değil botu durduruyor tekrar başlatıyor açıp kapatıyor sürekli
yok olmuyor bende çözemedim takılıyor geri gidiyor geliyor duruyor bekliyor mobların tam ortasına gidiyor malum ölüyor.çok vasla detay sıkıntıları var.eline sağlık da ama eskikleri çok gibi .bide şu autodungeon da birşeyler işaretlememiz gerekiyor mu?
Valla süper olur herkes seni bekliyor böyle seri olsun çok bekliyor bide direk mobların ortasına gitmesin kenardan kenardan vursun bide bende bütün haritayı temizlemedi bile gerçi kamp 1 kadar dayanamadım scripe ondan sonrasını bıraktım :SSanırım bu togui scripti bayağı başınızı ağrıtmış
Yenisini hazırlıyorum 1 saate kalmaz güncellerim
Valla süper olur herkes seni bekliyor böyle seri olsun çok bekliyor bide direk mobların ortasına gitmesin kenardan kenardan vursun bide bende bütün haritayı temizlemedi bile gerçi kamp 1 kadar dayanamadım scripe ondan sonrasını bıraktım :S