toguide, büyük uniq odalarında mob kalıyor takılıyor neden ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
toguide, büyük uniq odalarında mob kalıyor takılıyor neden ?
kanka her dediğini yaptım sadece yürüyor bende bildirimlerde ise botta no mobs area falan yazıyor
öyle takılmak değil dostum. Oradaki Alanda mob kalıyor arkalarda bir yerlerde; kesmediği için doğal olarak açılmayan kapıya sıkışıyor.Kasılma Alanı > Ayarlar kısmında buraları işaretleyin.
öyle takılmak değil dostum. Oradaki Alanda mob kalıyor arkalarda bir yerlerde; kesmediği için doğal olarak açılmayan kapıya sıkışıyor.
FGW ye teleport olunca ne yapmamız gerekiyor?
Akşam yeni bir script hazırlayayım bakalım sorunu neymişShipwreck 91-100 Forgotten World Script kullanıyorum da nasıl yapabilirim bana yardımcı olurmusunuz
Akşam yeni bir script hazırlayayım bakalım sorunu neymiş
En kısa sürede şuanlık müsait olamıyorumHocam ne zamna Çizersin
Görmezden gel dediysen curse hangi gemideyse orada return at sonra kaldığin gemiye gelip tekrar botu başlat@BurakYogun "[02:08:56] Plugin: Starting to kill (1) mobs at this area. Radius: 50.0" bu hatayı verip aynı yerde dönüp duruyor. Ghost Curse'ye dalma dedim ondan dolayı galiba bu hatayı veriyor
Dostum bu arada ghost curseye saldırmasını istemiyorsanız. botun hep mob preferancesden hem de pluginin ayarlarından ghost curseye saldırma yapınca hiçbir sıkıntı çıkmıyor yeni bir scripte gerek yok. iki taraftan da engellerseniz sıkıntı kalmaz.En kısa sürede şuanlık müsait olamıyorum
Görmezden gel dediysen curse hangi gemideyse orada return at sonra kaldığin gemiye gelip tekrar botu başlat
Mob atladığı yeri oyun haritasından görsel alıp eklermisinscript iyi güzel hoş verdiğin emeğine eline sağlık ama eksikleri var mob atlıyor bazen düzeltilebilirse çok iyi olur
Belli olmuyor hocam toguide sıkıntı yaşıyorum. Acaba atack range ile mi alakalı oluyor? Anlamadım çünkü phbot normalde kasarken de bow charlar daha uzaktaki mobları seçebilirken nukerler veya melee karakterler es geçebiliyor range uzak diye. Böyle bi durum şayet varsa nasıl çözeriz. Ya da başka bir durum var. Mob bırakıyor 3 kez denedim ben herseferinde bıraktı.(Nuker ile deniyorum)Mob atladığı yeri oyun haritasından görsel alıp eklermisin