Bizi bu kervana takan 2 numaralı adamsın sen gelmezsen sitene siber saldırı yaparızErise çok fazla para harcadım yeni servere geçip aynı döngü için para harcama isteğim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bizi bu kervana takan 2 numaralı adamsın sen gelmezsen sitene siber saldırı yaparızErise çok fazla para harcadım yeni servere geçip aynı döngü için para harcama isteğim yok
Bizi bu kervana takan 2 numaralı adamsın sen gelmezsen sitene siber saldırı yaparız
diğer isroda nasıl olsun ? bu mena serverı için geçerli olacak. muhtemelen farklı bir clientten giriş sağlanacak.benim tek merakım gamegemi nin acacigi serverde ₺ ile alis veris olacak ona tmm ama diger isro dada gecerli olurmu ?
kankam ben oyle sandim heryerde bos beles haberler ucusuyor o onu dedi bu bunu dedi benm kide sade e teoridiğer isroda nasıl olsun ? bu mena serverı için geçerli olacak. muhtemelen farklı bir clientten giriş sağlanacak.
haklısın bro bir açılsaydı da rahatlasaydıkkankam ben oyle sandim heryerde bos beles haberler ucusuyor o onu dedi bu bunu dedi benm kide sade e teori
Sen Allah'ın bir lütfusun GameGamiGameGami resmi websitelerine oyunları kısmına Silkroad Online görseli eklemiş
Referanslarda Joymax bizlere gör kırpıyor
Basın açıklamasını sabırsızlıkla bekliyoruz
9 veya 10 olması taraftarıyım, 8li pt + 1 stall char + 1 main char. Böyle olsa dahil herkes 10 char açmayacağından, düşündüğünüz kadar gold bot olmaz. Aeolustan örnek vermem gerekirse en çok chara sahibip 4-5 kişinin sahip olduğu charlar sunucudaki kalan oyuncu sayısından daha fazla, tahminimce her sunucuda böyle. Kişi başı 200-300 char cidden abartı. İnsan gibi herkes 10 char açsa bile bu kadar kalabalık olacağını düşünmüyorum. Kabaca matematik hesabı yapılırsa şuan 5 kişinin 200er charı olduğunu varsaysak (sunucuda en fazla chara sahip olanlar. Tabiki bu kişiler tarafından açılan char sayısı daha fazla fakat ben yine iyimser davranıp 200diyorum. Ayrıca sunucudaki diğer gold botları katmıyorum bile) 1000char'a sadece 5 kişi girmiş oluyor. Ama limit 10 olsa bile 100 kişi girecek (keza hepside 10char ile girmeyeceğinden daha fazla olur.)IP PC limit 1 olsa tamamız
insan gibi 10 char nasıl oluyo?9 veya 10 olması taraftarıyım, 8li pt + 1 stall char + 1 main char. Böyle olsa dahil herkes 10 char açmayacağından, düşündüğünüz kadar gold bot olmaz. Aeolustan örnek vermem gerekirse en çok chara sahibip 4-5 kişinin sahip olduğu charlar sunucudaki kalan oyuncu sayısından daha fazla, tahminimce her sunucuda böyle. Kişi başı 200-300 char cidden abartı, insan gibi herkes 10 char açsa bile bu kadar kalabalık olacağını düşünmüyorum.
10 char açsa bile diyorum, şuan gold botu olanların en az 50 charı var benim bahsetmek istediğim böyle 50-300 char açan kişilerin önüne geçmek. Açacaklarsa bile 10 adet açsınlar diyorum. İnan ki 10 sınır olsa bile bu kadar gold bot olmaz çünkü en azından oynadığın sunucuya bak gold ptsi olanların en az 50 charı oluyor.insan gibi 10 char nasıl oluyo?
herkes 10 char açsa, serverda 300 gerçek kişi kalır. hesap etsene
GameGami 1080p içerik teaseri yayınlamış. Yakında ****hub.com 'daVe beklenen açiklama geldi
Joymax %51'ini sattı Burak niye inanmıyorsun Fake yav fakkeeeeeeSilkroad ile ilgili facebook gruplarında geziniyorum hala 'Lisanslı Private Server' diyenler var Donate kasamayacağı için karalama kampanyası başlatan insanlar türemiş ne yapacaklarını şaşıyorlar garip gerçekten
Her serverda maksimum, bak bunu yılların tecrübesiyle söylüyorum maksimum 4 kişi gold pt yapıyor. Kalanı sen ben gıbı vatandaş. Max 1 tane gold ptsi olur o da servera koymaz. Ama bu 3-4 yam yam 200-300 char açıyor. Dosyalar karman çorman. Vuruyorlar vurgunu sonra ben para yatırmadan oyun oynadım. Oyun oynasan ne olur serverın anasnı ağlattın.10 char açsa bile diyorum, şuan gold botu olanların en az 50 charı var benim bahsetmek istediğim böyle 50-300 char açan kişilerin önüne geçmek. Açacaklarsa bile 10 adet açsınlar diyorum. İnan ki 10 sınır olsa bile bu kadar gold bot olmaz çünkü en azından oynadığın sunucuya bak gold ptsi olanların en az 50 charı oluyor.