• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

modeme reset attım ve duzeldı tesekkurler.
daha fazla car acmamızı saglıcak bi yöntem varmı ıp lımıtıne takılmadan devam edebilicemiz . yukarkı yazınızda lımıtı asmak ıcın farklı seylere ihtiyacınız var dedınız. söylermısınız birde riski nedir bu durumun

modeme reset attım ve duzeldı tesekkurler.
daha fazla car acmamızı saglıcak bi yöntem varmı ıp lımıtıne takılmadan devam edebilicemiz . yukarkı yazınızda lımıtı asmak ıcın farklı seylere ihtiyacınız var dedınız. söylermısınız birde riski nedir bu durumun
Proxy vpn vınn ve türevleri şeyler var fakat ban sebebi olduğu için kullanmamanız en doğrusu olur.

merhaba iyi günler rar dosyasını indirdim ama tıklıyorum üzerine hiç açmıyor sebebi ne olabilir acaba

merhaba iyi günler rar dosyasını indirdim ama tıklıyorum üzerine hiç açmıyor sebebi ne olabilir acaba
Winrar sürümün güncel mi?
Güncel değilse buradan indirebilirsin:
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

dosyayı taşıyamıyorum silkroadtr içine izne ihtiyacınız var diyor hocam sebebi ne olabilir acaba
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

ayrıca cliendi açamıyorum sys enter failed hatası alıyorum

BEYLER SAKIN İNDİRMEYİN VİRÜS YÜKLEMİŞ.
Virüs olduğuna dair bir kanıt yüklesene?
Dosyanın virüstotal linki;
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Rarın içindeki .exe virüs total linki;

15 dakika içerisinde görsel yüklemezseniz forumdan banlanacaksınız.
Burası babanızın çiftliği değil iftira atarsanız yanınıza bırakmam.

gg_76f0a5f66ac8a898c8.png

Merhaba Srolobby Ailesi :cool:

Bugün sizlere silkroad online türkiye için hazırladığım multi clienti paylaşacağım.

Multi Client nedir :unsure:

1 adet ile sınırlı olan client açma sayısını birden fazlaya çıkarmaktır.

Lütfen herhangi bir oyun çökmesi ve bozulmasına karşı orijinal sro_clienti.exe'yi mutlaka yedekleyin!

Çalışma mantığı basittir ilk clienti başlatıp açılması bekleyin, ardından tekrar launcherden giriş yapıp diğer clienti açın bu şekilde kullanabilirsiniz.

İndirmek İçin:

Rar Password: Srolobby​
parola yanlış diyor trsro içinn

Multi client güncellendi

Önemli Bilgilendirme
Dijital imzalı bir .exede olmayan bir düzenlemeyi yaptığım için imzasından dolayı yapılan exeyi windows virüs görmeye başlamış olabilir.
Yapılan tek şey bir kaç sistem hatasını pasif hale getirip clientiniz açıkken tekrar launcher ile clientinizi açmanızı sağlamak.
Belki bu durum bir kaç güncelleme sonrası düzelebilir bunu bilerek kullanmanızı rica ederim.
Dosya içerisine çar bilgilerinizi çalacak hiç bir şey gömemem bilginize sunarım..

Important Information
Since I made an edit that is not in a digitally signed .exe, windows may have started to see the virus because of its signature.
The only thing that is done is to passivate a few system errors and enable you to open your client with the launcher again while your client is open.
Maybe this situation may improve after a few updates, I kindly ask you to use it on purpose.
I do not embed anything in the file that will steal your tsar information, I present it to your information.

Geri