Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nasıl yapıcamı bılmıyorum .cBu hatayı görev yöneticisinde açıkken tekrar açmaya çalıştığın zaman yapar.
Görev yöneticisini açıp açık olan tüm sro_client.exeleri bulup kapat
Ardından launcheri açıp start de xigncodenin dolmasını ve launcheri kendinin kapatmasını bekle oyun açılınca launcherden tekrar start diyerek ikinci clienti aç.
Basit aslında görev yöneticisinden anlattığım gibi yapman gerekiyor.nasıl yapıcamı bılmıyorum .c
görev yonetıcısınde 1 tane açık oda benım çar başka yok kıBasit aslında görev yöneticisinden anlattığım gibi yapman gerekiyor.
Var olan karakterini botunu filan kapatıp tekrar denemelisin multi client çalışıyor başka şekilde yardımcı olamamgörev yonetıcısınde 1 tane açık oda benım çar başka yok kı
Selamlar v1.7yi kontrol ettiğimde herhangi bir problem olmadığını görüyorum?Merhaba v1.7 verisyonunda problem var kotrollerini sağlarmısınız.
Konuya görsel ekler misin?dosyayı indirdim fakat bozuk çalıştırılamıyor uyarısı alıyorum ayrıca trojen virüsü uyarısı alıyorum.
Konudan direk kopyalarsan arada boşluk ile kopyalamış olursun el ile Srolobby yazmalısın.rar şifresi: Srolobby yazıyorum yanlış diyor şifresiz rar yok mu?
Selamlar ne gibi bir hata veriyor görsel ekleme şansınız var mı?selamlar 02,10,2023 itibariyle girişte engel cıkartmaya basladı bılgınız olsun.
Bu hata ip adresin ile ilgili dostum eğer 2 çardan fazla açtın 3.cüyü açmaya çalışıyorsan bu hatayı alırsın
Fazla denediğin için otomatik olarak limit dolar modem resetlersen düzelir.biliyorum normalde 2 car acabılıyordum zaten 3. de bu hata oluyordu ama sımdı 2. carı acarkende bu hatayı verdı herhangıbır ayararla oynamada yapmadım ama yınede wifi ayarlarına bır bakıp ac kapada yapıp duzelecekmi size bildiricem.