r sro içinde yapabilir misinBu multi client sadece silkroad online türkiye için geçerlidir isro için kısa sürede hazırlayacağım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
r sro içinde yapabilir misinBu multi client sadece silkroad online türkiye için geçerlidir isro için kısa sürede hazırlayacağım
Yapılabilir fakat botu banlayanlar sizi multi clientte hiç rahat bırakmazlar.r sro içinde yapabilir misin
Pek yapmaya niyetim yok fakat yaptığımda forumda paylaşırım.dener mısınız rusro için
Doğru multi clienti indirdiğine emin misin?Multiclineti indirdim klasöre attım ama Start bastıktan sonra oyun acılmıyor
sizin paylaştığınız dosyayı indirdim. Klasörün içine attım Launcer acılıyor start basıyorum ekran geliyor direk kapanıyorDoğru multi clienti indirdiğine emin misin?
Ayrıca starta bastıktan sonra launcheri kendin kapatıyorsan guard dolmadan hata alırsın.
İşletim sistemin nedir?sizin paylaştığınız dosyayı indirdim. Klasörün içine attım Launcer acılıyor start basıyorum ekran geliyor direk kapanıyor
Launcher kapanmadan kendiniz kapatırsanız hata verir.XIGNCODE HATASI VERİYOR
rar dosya şifresi hatalı diyorSrolobby
Srolobby şeklinde yazmalısınızrar dosya şifresi hatalı diyor
Oyuna herhangi bir güncelleme gelmedi diye biliyorum gün içinde kontrol ederimDün bakımdan sonra bir problem oldu girmiyor. Güncellenecek mi gerekiyor yoksa anlamadım. Start dedikten sonra xigncode gelmiyor siyah ekran daha sonrasında kapanıyor
kral benım kısı halen eror verıyor ne yapmak gerekBu multi client sadece silkroad online türkiye için geçerlidir isro için kısa sürede hazırlayacağım
Launcheri xigncode dolmadan mı kapatıyorsun?kral benım kısı halen eror verıyor ne yapmak gerek
yok kral dosyanı ındırdım açtım ama eror verıyor yardımcı olurmusun lütfenLauncheri xigncode dolmadan mı kapatıyorsun?
Tam olarak ne hatası veriyor?
Hatayı görsel olarak buraya atar mısın?yok kral dosyanı ındırdım açtım ama eror verıyor yardımcı olurmusun lütfen