• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

usta oyunu indirdim ama oyuna girdiğimde ekranda hiç bir şey görünmüyor karakterden başka şehir vs hiç bir şey yoktur boşluktayım kendi karakterimi de sadece seçme ekranında görüyorum ?
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

usta oyunu indirdim ama oyuna girdiğimde ekranda hiç bir şey görünmüyor karakterden başka şehir vs hiç bir şey yoktur boşluktayım kendi karakterimi de sadece seçme ekranında görüyorum ?
ekte olduğu gibi oluyor ?

Sebebi parıltı efektidir düzelmesi için oyundan bu alanı off yapıp kapatın ve kayıt edin.

7mvsy0c.png

Daha sonra ekran kartın NVIDIA ise denetim masasını açıp görüntü ayarlarının ön ayarını görseldeki gibi ayarla ki bu sorunu yaşama.

9n8y0dj.png

Bunu ayarladıktan sonra bloom effect açsan da sorun olmayacak düzelecektir.

Bu bahsettiğimi anladın değil mi.. söylediklerini denemedim direkt olarak sildim dediğim gibi olunca
Sebebi parıltı efektidir düzelmesi için oyundan bu alanı off yapıp kapatın ve kayıt edin.

7mvsy0c.png

Daha sonra ekran kartın NVIDIA ise denetim masasını açıp görüntü ayarlarının ön ayarını görseldeki gibi ayarla ki bu sorunu yaşama.

9n8y0dj.png

Bunu ayarladıktan sonra bloom effect açsan da sorun olmayacak düzelecektir.

Geri