Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yav bari şu oyuna bot sokma bot yok diye giriyoz senin gibiler hemen donate kascak. kardeşim benim zevkini al cıkİngilizce media phbotta sorun çıkarıyor bilginiz olsun.Orjinal media kullandığımda botta hiç bir sorun yok.İngilizce yapınca bot başlatılamıyor bilginiz olsun.
Rar şifresi Srolobby aradaki boşluğu niye kopyalıyorsunuz?rar şifresi hatalı diyo
Kontrol ettiğimde herhangi bir sorun görünmüyor tam olarak ne sıkıntı yaşıyorsun?Son gelen patchten sonra sıkıntı çıkarmaya başladı, güncellenmesi mümkün müdür?
Oyunu silip yükleyince düzeldi, nasıl bir sorun oldu anlayamadım ben de. Kusura bakma uğraştırdım.Kontrol ettiğimde herhangi bir sorun görünmüyor tam olarak ne sıkıntı yaşıyorsun?
phBot kullandıysan banlamışlardır.Oyuna phbot ile girmiştim bugün gelen maili Türkçe'ye çevirdiğimde 3. taraf yazılımlar kullandığım için hesabımın banlandığını söylüyor
Aynen yasak bakmayın trsroda rahat rahat kullanıldığına her bölgesel sürümün kendine göre kuralları mevcut.Oyunda bot tamamen mi yasak ? Phbot haftalar öncesinden güncelleme yaparak eklemişti hiç tahmin etmemiştim böyle olacağını
Only you can see the Media.pk2 interface. This is not detectable.media Give Ban ? i got ban from game and when make ticket team told me you using third-party software
Kontrol ettiğimde media.pk2 sorunsuz çalışıyor.Media PK bende ingilizceye çevirmedi sorun mu var?
Trsro ile oyuna gelen macrodaki dimension pillara saldırma gibi bir kaç metin yeridir ingilizce olarak rsro mediasında yoksa 0 olarak görünür.Auto huntda sağ kısımda 0 yazanlar nedir?