Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu anlık yapmadım. Kendi launcheri olduğu için ben yapsamda çok ban yiyen olur diye düşünüyorum. Ban yiyenlerle uğraşmak istemediğim için yapmak istemiyorum.Multiclient gibi bir şey var mı oyunda?
Güncelleme gelmiş olabilir internet altyapımda sorun var çözülür çözülmez güncellerim.Denedim fakat işe yaramadı, güncellenmesi mi gerekiyor Burak hocam?
Bu gece hem media.pk2'yi güncelleyeceğim hemde bu konuya bir çözüm bulmaya çalişacağım.burak bey ph bottan rus sroya tekte girmeye bakacaktınız acaba ne oldu o ?
Oyunun kendine ait launcheri olduğu için botsuz bile girişte kendiliğinden dc veriyor çok saçma bir launcheri var.peki tekte girmeyi bulabildiniz mi acaba bizim için çok önemli bu
Büyük ihtimal yazılım bilgisi olan launcher ile client arasındaki veri akışına bir loader yapmıştırişte adamlar bunu yapmış reis ondan mı tekte giriyorlar
English media for rsro on this already?can you make the Vietnamese media for Rusro pls ?
i mean Vietnamese Media for RsroEnglish media for rsro on this already?
bro 2 versions are different from each other. If you want english media for vsro, i did it alreadyi mean Vietnamese Media for Rsro
thanks brobro 2 versions are different from each other. If you want english media for vsro, i did it already