@Burak Yoğun denediğiniz zaman lütfen yazarsanız sevinirim takipdeyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Plug-in botta görünüyor ama tıklayınca alakasız ayarlar var sanki. Mob çeşitleri felan yazıyor. Foto atmaya çalıştım çok büyük diye iptal etti.Peki plugini yüklediniz ve aktif ettiniz mi?
Yapılması gereken şey plugini indirip bot klasöründeki ilgi yere atmak ardından bottaki eklentiler kısmından yenile dedikten sonra eğer plugin geliyorsa ek bir ayar yapmanıza gerek yok biz script içerisine AttackArea komutu girdiğimiz için bot scriptte AttackArea kısmına geldiğinde menzili en yüksek seviyeye ayarlayıp alanı temizliyor. Bot temizledikten sonra mob bulamazsa komutuna devam ederPlug-in botta görünüyor ama tıklayınca alakasız ayarlar var sanki. Mob çeşitleri felan yazıyor. Foto atmaya çalıştım çok büyük diye iptal etti.
Herkes ekmeğindeKardeşim niye böyle şeyleri paylaşıyorsun, ekmeğimizin oynama
auto fgw yaptigim zaman bu ilk box cikan yeri bot atliyor oraya gittmiyor malesef sen bulanirken bi sorun cikmiymiydi
ilginc bende arada donuyor fgw berili yerlerde sende hic oldu mu peki böyle bisi
Bide yeni script de Attackarea yi bisi yazilmamis orasi bos mu dursun yoksa radiusu 20-30 mu yapalim
Oynadığın sunucu ile ilgili olabilir net bir şey diyemeyeceğimFGW girdigim zaman normal yapior herseyi bi anda lag giriyor car oluyo sonra oyundan atiyor anlamadim neden böyle yapior
arada geldi yolladan geri dönuyor devam gittmiyor kapi kapali oldugu halde devam gittmeye calisiyor
@Burak Yoğun bu komut dosyaları TRSro çalışıyor mu? Ayrıca 101-110da 3 yıldız FGW için komut dosyası var mı?
101-110 1 ve 2 yıldızda 91-100 scriptiniMapler aynı olduğu için taiwan silkroad'da yine çalışır
101 - 110 scriptini indirip dene
Evet öyle hatırlıyorum yarın yine test ederim şuan mobildeyim101-110 1 ve 2 yıldızda 91-100 scriptini
101-110 3 ve 4 yıldızda 101-110 scriptini mi kullanıyoruz? Ben öyle anladım