101 110 arası paylastıgın gemı 3 ve 4 yıldız script sanırım 1 ve 2 scripti lazım var mı eliniz de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
botunuzun sürümü nedir eklentiyi görmesi ve yüklemesi gerekiyorkolay gelsin ben plugini indirdim ama botta eklentilere geliyorum yeniden yğkle dediğim de gelmiyor
bende de suan oyle yapamıyom ya beklerken ölüyorhocam sürekli duruyor mobların arasına gidip bekliyor dalmadan ölme olasılıgı çok yüksek ben şuan bunu 37 levelde TRSRO Troyada sos set sun +8 silahla deniyorum setim olmasa ölmemek mümkün değil birde 1 2 mob olunca hiç başlamıyor
Çalışma gerçekten çok güzel elinize saglık fakat şu dediğim gibi mobların arasına gidip bekleme olayları çözülürse çok iyi olur çünkü dayanması çok zor oluyor bakarken ölüyor char bakmasak ne olur kim bilir ( Ben hiç ölmeden dönüyorum elle ) Tekrar tekrar teşekkür ederim bu eleştiri değil sadece yardımcı olmanızı rica ederim iyi günler
Atak yapmasında çok aşırı bekliyorsa gecikme azaltma seçeneğini kullanınusta mobları buluyor atak yaqmak için baya bi bekliyor onu nasıl yapacaz bot atak yapana kadar mobların hepsi vuruyor ölüyom ya
bende de suan oyle yapamıyom ya beklerken ölüyor
Plugin içerisinde bir değişiklik yapıyor musun?usta kafayı yicem bota güncelleme geldi, güncelledim. şimdide klasördeki eklentiyi görmüyor
Yok usta, plugins boştu. Bende yeniden autodungeon indirip attim. Bide 101-110 script var sadece. Baska bisiler daha vardi önceden. Güncellemeden sonra sanki birisi hepsini elle silmis. Plugins bomboştu. Botu silip tekrarmi kurmayi denesem.Plugin içerisinde bir değişiklik yapıyor musun?
Sanırım ryan bu eklentiyi trsro için kapatmış fakat kendisinden rica edip tekrar aktif ettirdik tekrar dener misin?Yok usta, plugins boştu. Bende yeniden autodungeon indirip attim. Bide 101-110 script var sadece. Baska bisiler daha vardi önceden. Güncellemeden sonra sanki birisi hepsini elle silmis. Plugins bomboştu. Botu silip tekrarmi kurmayi denesem.
Hangi harita için kaç yıldız soruyorsunuz?@Burak Yoğun güncel otomatik fgw scripti varmı acaba ?