Uniqueleri saldırması için isim olarak eklediniz mi?Unıquelere saldırmıyo güzel ilerleriyo ama neden acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uniqueleri saldırması için isim olarak eklediniz mi?Unıquelere saldırmıyo güzel ilerleriyo ama neden acaba
Gerek mobları gerekse uniqueleri kesmesi için pluginden ayarlaman gerekiyor.Ekleme yeri mobları görmemesi için değil mi ben hiç mob uniq eklemedim ama mobları kesiyo uniq kesmiyo o yüzden diger odaya geçemiyor
Herhangi bir canavari eklemene gerek yok xAutoDungeon'a. Tum tickleri kaldir, yeter.Uniqueleri saldırması için isim olarak eklediniz mi?
Şimdilik konuda bulunan scriptler mevcut.101-110 için 2 yıldız script var mı?
Normalde xAutoDungeon eklentisi TRSRO için izinli olması lazım ilgili kişilere sorup ona göre dönüş yapacağımEklentiler kısmında yeniden yükle diyorum ama gelmiyor neden olablir dosyalıda attım plugin içine normalde denedim yok gelmiyor battlearena balon etkinlikleri var ama o gelmiyor onlarıda silip denedim yine olmadı
Kontrol ettiğimde herhangi bir sorun olmadan bot TRSRO'da eklentiyi görüyor acaba kurulum yaparken plugins kısmını seçmeden mi kurdun botu?tskkürler bekliyorum
ewet galiba öyle yaptım çünki başkasınsan almıştım plugini tekrar yüklememek için tskler şimdi olduKontrol ettiğimde herhangi bir sorun olmadan bot TRSRO'da eklentiyi görüyor acaba kurulum yaparken plugins kısmını seçmeden mi kurdun botu?
Tek çarın dayanabileceğini pek sanmıyorum çar ne kadar kuvvetli olsa da medusa gibi taş ettiği için tek çar zorlanabilir.Paylaşım için teşekkürler. Burak bir sorum olacak, serenes ve commander için 4* şart mı ? Yoksa otomatik yaptırsak tek char yapabilir mi ?
Bot sürümünüz testing değil stabil ise çıkmayabilir bot sürümünüz nedir?merhaba plugınlerı denıldıgı gıbı plugın dosyasına atıyorum ama yükle dedıgımde hiç birşey cıkmıyor sılıp yukledım baska plugınlerıde yukledım ama hıc bır zaman plugnler aktif OLMUYOR .. TŞKELR
phbot 2744Bot sürümünüz testing değil stabil ise çıkmayabilir bot sürümünüz nedir?
Merhaba maalesef sciptleri geliştirmek için vakit bulamadım.Merhaba,
Birisi 2* FGW 101-110 betiğini geliştirdi mi?
Bu genellikle bazı saldırı alanlarındaki tüm çeteleri öldürmez, kablolar tuhaftır