Hangi scripti kullanıyorsun biraz npcye yakın başlat botunu görmeme şansı yok.bot npc yi görmüyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi scripti kullanıyorsun biraz npcye yakın başlat botunu görmeme şansı yok.bot npc yi görmüyor
TRSRO'daki karanval etkinliğinde sorunsuz çalışıyordu bir sorun vardır mutlaka ya npc isimleri yada açık pet fellow vardır bilemiyorum.kanka denedim görmedi dedim bide ben script çizeyim bot script ten yakın npclere baktım bot görmüyor
Herhangi bir bilgim yok çalışıyor olması lazım.whiteliste alındı mı acaba bu eklenti trsroda?
Şişirme süresi olarak 4 saniye olanı yüklüyor onu whitelist yapmış ama dosya içinden süreyi 1 saniye yapınca onu yüklemiyor. O da olsa süper olur 4 saniye çok fazla.Herhangi bir bilgim yok çalışıyor olması lazım.
Eğer çalıştıramazsanız bot geliştiricisine sorarım.
Belki oyun bozulmasın diye 4 saniye gibi bir süreyi baz almışlardır.Şişirme süresi olarak 4 saniye olanı yüklüyor onu whitelist yapmış ama dosya içinden süreyi 1 saniye yapınca onu yüklemiyor. O da olsa süper olur 4 saniye çok fazla.
Amacı 1 saniye olan zaten. Hızlı hızlı patlatıyordu. Yoksa elle de scripte salınca kırıyor her türlü.Belki oyun bozulmasın diye 4 saniye gibi bir süreyi baz almışlardır.
Eğer plugin çalışıyorsa sıkıntı yok![]()
Ona benim müdahale etme şansım yok bot geliştiricisi ve botun türkçe desteğine yazmanız lazımAmacı 1 saniye olan zaten. Hızlı hızlı patlatıyordu. Yoksa elle de scripte salınca kırıyor her türlü.
indirip açmama rağmen tam olarak düzelmedi 6 lvl yapmam gereken yeri hala göremiyorumteşekkürler.
Not defteri veya notepad++ ile pluginin içini açabilirsiniz.indirip açmama rağmen tam olarak düzelmedi 6 lvl yapmam gereken yeri hala göremiyorum
Eğer üzerinde kırdıracak kadar rubber yoksa botta otomatik döngüde deniyorsa böyle söylerOtomatik Görev: [Rubber Pieces Toplayın] Görev kabul edilmiş veya görev eşyası eksik
yazıyor ne olabilir sizce
Eğer botu setup ile kurarken düzgün kurduysan eklentilerin gelir çok bir ayarın yoksa botu setup ile tekrar temiz kurmanı öneririm yoksaeklentiyi plugin dosyasının içine atmama rağmen botu arayüzünde eklenti görülmüyor yeniden yükle yapmama rağmen videolu anlatan birisi herkesin problemine kalıcı çözüm üretir
Ayarlarında bir sorun olabilir eğer o not defteri ile açılıyorsa açıp farklı kaydet diyerek phyton dosyası olarak kayıt etmelisinçok fazla ayar olduğu için botu silemem 2. seçeneği yükledim attım plugin dosyasının içine senin eklentilerin sonunda .py var bende çıkmıyor bu yüzden problem olabilir?