Sanırım büyük oranda hallettim şuan tek sorun saat başı olmadan şehre giderse almaya çalışıp balon alamıyor öyle takılıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tekrar balon aldırmak için scriptin en sonuna ilgili kodları ekleyin.Sorunsuz patlatıyor fakat tekrar balon almıyor return atıyor sebebi nedir acaba.
Teşekkürler. Her yolu denedim ama maalesef olmadıTekrar balon aldırmak için scriptin en sonuna ilgili kodları ekleyin.
Örneğin;
walk,6443,1058,-32
walk,6447,1052,-32
quest,Karnaval Yöneticisi Jooa,Rubber Pieces Toplayın,
walk,6451,1048,-32
inflate_balloons
inflate_balloons
Eğer çok fazla event item biriktirdiysen biraz vakit ayırıp kendin yaptırsan daha sağlıklı olur ek olarak çok aşırı hızlı balon açması içinTeşekkürler. Her yolu denedim ama maalesef olmadı
Eklentinin Türkçesi varsa atarmisiniz üstad beceremedim navateşekkürler.
Eklentinin türkçesi yok zaten ek bir dile gerek yok alinin yaptığı videoyu izleyerek etkinliği otomatik yaptırabilirsin.Eklentinin Türkçesi varsa atarmisiniz üstad beceremedim nava
Eklentinin içeriğini nasıl Türkçe yapabilirim
bizim indirdigimiz karnaval etkinlik kutucuklu rakamlı ingilizce bile değil karma karışık üstadEklentinin türkçesi yok zaten ek bir dile gerek yok alinin yaptığı videoyu izleyerek etkinliği otomatik yaptırabilirsin.
Eğer balon seviyesi ayarlayacaksan notepad++ diye arat ve yükle bilgisayarına onun ile açarsan düzenleyebilirsin.bizim indirdigimiz karnaval etkinlik kutucuklu rakamlı ingilizce bile değil karma karışık üstad
İndirdim ama gene kutucuklu farklı harfli yazılar çıkıyor örneğin Ali'nin açtığı eklenti ingilizce onu o hale nasıl getirebilirimEğer balon seviyesi ayarlayacaksan notepad++ diye arat ve yükle bilgisayarına onun ile açarsan düzenleyebilirsin.
Yaptığımız ek bir şey yokİndirdim ama gene kutucuklu farklı harfli yazılar çıkıyor örneğin Ali'nin açtığı eklenti ingilizce onu o hale nasıl getirebilirim
Karakter üzerinde return olmaz ise sorun çözülüyor.Tekrar balon aldırmak için scriptin en sonuna ilgili kodları ekleyin.
Örneğin;
walk,6443,1058,-32
walk,6447,1052,-32
walk,6451,1048,-32
inflate_balloons
inflate_balloons
Oyunun etkinlik itemi kasmayanlar için verdiği bir şey.saat bası verılen 2 adet balonun anlamı ne şans falan mı arttırıyor
S.A. Balonlar bıttıkten sonra kasılma alanına normal seyrinde nasıl döneceğiz?
Merhaba Srolobby Ailesi
Bugün sizlere silkroad online türkiye'ye gelen carnival etkinliğini otomatik yaptırmayı anlatacağım.
Öncelikle ''Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.'' eklentisini indirip botun plugin kısmına atıyoruz.
Ardından etkinlikte balonu hangi seviyede patlatmak istiyorsanız plugini not defteri ile açıp
''INFLATE_BALLOON_LEVEL_STOP = 6'' yazan yerdeki rakamsal değeri istediğiniz seviye yazıp balonu o seviyede patlattırabilirsiniz.
Her 50 dakika'da oyun ücretsiz 2 adet balon vermektedir.
Bunu botunuza otomatik aldırmak için Koruma > Dönüş > ''Bir sonraki saatten önce dön'' yazan kısma 10 yazdığınızda bot her 50 dakikada şehire dönecek.
Kasıldığınız scriptlerinize
Türkçe ise ''quest,Karnaval Yöneticisi Jooa,Balonları alın,''
İngilizce ise ''quest,Carnival Manager Jooa,Receive balloons,''
kodları ile 50 dakikada balonları çarınıza sürekli aldırabilirsiniz.
Jangan ve Constantinople şehirleri için hazır scriptler paylaşıyorum.
İndireceğiniz scriptleri hangi şehirde eventi yaptıracaksanız o şehirin town scripti içerisindeki kordinatlar ile değiştirin.
Daha sonra çarınızı hangi şehirde yaptıracaksanız başlangıç noktası olarak o şehre kaydedin.
Ardından event npcsi'nin yakınına çarınızı götürüp botunuzu başlatın.
Jangan Script: ''Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.''
Medianıza Türkçe ise ''quest,Karnaval Yöneticisi Jooa,Rubber Pieces Toplayın,''
Media İngilizce ise ''quest,Carnival Manager Jooa,Collect Rubber Pieces,''
Constantinople Script: ''Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.''
Medianız Türkçe ise ''quest,Karnaval Yöneticisi Jooa,Rubber Pieces Toplayın,''
Media İngilizce ise ''quest,Carnival Manager Jooa,Collect Rubber Pieces,''
kodları ile etkinliği yaptırabilirsiniz.
Ben bir şablon olarak sizlere etkinliği otomatik yapmayı anlattım detaylı şekilde scriptlerinizi kendinize göre düzenleyin.
Etkinlik Ödülleri
1. Seviye
Strengh Scroll
Intelligence Scroll
Triger Scroll
Vigor Recovery Grain (Small)
2. Seviye
Evil Scented Flower
Energy Flower
Whirling Snow Flower
Life Flower
Illusion Flower
3. Seviye
500 HP Inc. Scroll
500 MP Inc. Scroll
Super Scroll (Evasion %100)
Super Scroll (Accuracy %100)
Super Scroll (Moving Speed %100)
4. Seviye
Roc Balloon (Str Inc.)
Edenp Ballon (Int Inc.)
Mujigi Ballon (Damage Inc.)
Kiklopes Ballon (Damage Absb.)
Magic Stone Of Luck (Lvl 11)
Magic Stone Of Steady (Lvl 11)
Skill Point Scroll
Alchemy Catalyst
5. Seviye
Penguins's Evil Thoughts
White Tiger's Evil Thoughts
Panther's Evil Thoughts
Monster Summon Scroll
Pandoras Box
%10 Damage Incs/Abs. Scroll
6. Seviye
Pandora's Box
Monster Summon Scroll
Berserker Regeneration Scroll
Skillpoint Scroll
%20 Damage Incs/Abs. Scroll
O kadar otomatik yapmasını istiyorsan koşul ayarlayıp profil değiştirmesini sağlayabilirsin.S.A. Balonlar bıttıkten sonra kasılma alanına normal seyrinde nasıl döneceğiz?
Town scriptlerini ayarlaman gerekir yoksa döngü yapıp gider.eklentiyi kurup başka hiçbir ayarı yapmasam, çarı üstünde balon biriknce şehre çekip direk plugini başlatsam kırar mı