Merhaba Srolobby Ailesi
Bu konu altında Silkroad Online Türkiye'de başlayan oyuncular sohbet ve muhabbet edebilisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Glavie Değil Kanki Glaive nabsnajajannwbejGlavie ve Yan char olarak nuker-force
Seni mi kıracağım düzelttimGlavie Değil Kanki Glaive nabsnajajannwbej
Sıkıntı çıktı hocam. Acayip lag varSağda solda atıp tutan kim varsa herkes discorda doluşmuş deli gibi bekliyor Heyecan büyük gerçekten inşallah bi sıkıntı çıkmaz bu kalabalıktan
kanka çok normal çok kalabalık herkes aynı alanda 2-3 güne stabil hale gelir önemli bir sorun yok bence anlayışlı olmak lazım bu konudaSıkıntı çıktı hocam. Acayip lag var
Kesinlikle. Yok ben sıkıntı yaptığım için değil ya. Sabrederiz hocam biz. Şu manyang'lar da o kadar kalabalık kitleyi gördüm ya. Yıllar öncesine gittim. O yetti banakanka çok normal çok kalabalık herkes aynı alanda 2-3 güne stabil hale gelir önemli bir sorun yok bence anlayışlı olmak lazım bu konuda
Al benden de o kadar valla güzel günler yakınKesinlikle. Yok ben sıkıntı yaptığım için değil ya. Sabrederiz hocam biz. Şu manyang'lar da o kadar kalabalık kitleyi gördüm ya. Yıllar öncesine gittim. O yetti bana
Hayırlı Olsun+7 düştü yerden bana
+7mi wut+7 düştü yerden bana
Ne ballı adamsın vallahi millete item düşmez sana +7 vermişlereFSANE pARLIYO turkuaz +7 böleyse +9 u merak ettim