• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Silkroad Online Türkiye - Sohbet & Muhabbet Konusu

20.11.2020 Güncellemesiyle beraber; Job ticketlerden High (100) ve Highest(120) moldlar kaldırılmıştır. Ekstra olarak artık hangi jobda olduğuna bakılmaksızın kırdırılan ticketlerden hem thief hem hunter moldlar düşüyor. Low shining çıkma olsalığı düşürülmüş, Lowest shining artırılmış. 50level job item craftı zorlaştırılmış, yani artık öyle kolay steel alloy'a ulaşamayacağız. Acc moldlarının düşme ratesi'de düşürülmüş hem low, hem lowest kalite için.

Bunların hiçbiri güncelleme de duyrulmamış bu da ayrı bir konu. Sen bunları nereden biliyorsun diyecek olanlar için, job olayını çok sevdiğim için oyun açıldığı günden belli hemen hemen her gün job item, shining vs. olaylarını yapıyorum. Gözlemlerim ve matemiksel olarak karşılaştırma bu sonucunda bu kanıya vardım.

Kasılırken sos shield düşürdük wts @icemachine 😂 😂

vqTNz8.png

Selam arkadaslar Bu oyun sadece türkiyedemi acik ¿?

Güzel sohbet ortamı seviyesini bilen küfrün olabildiğince olmadığı sakin bir ortamı olan arkadaşlar var ise sohbete muhabbete gelebilirim dostlar

Selamlar,

Belki 12-13 senedir oynamıyorum SRO'yu, tekrar başlayayım dedim ama Knidos'a login olamıyorum bekleme süresi 4 saat diyor. VIP muhabbetini gördüm ama tam anlamadım, Instant Access'te benim için saçma ben sabah 1-2 saat takılıp akşam yarım saat takılıp çıkacak biriyim günde belki 4-5 kere ticket almam lazım bu mantıkta. Aylık VIP falan alarak bu giriş sorununu çözebiliyor muyuz TR SRO'da? @Burak Yoğun

Selamlar,

Belki 12-13 senedir oynamıyorum SRO'yu, tekrar başlayayım dedim ama Knidos'a login olamıyorum bekleme süresi 4 saat diyor. VIP muhabbetini gördüm ama tam anlamadım, Instant Access'te benim için saçma ben sabah 1-2 saat takılıp akşam yarım saat takılıp çıkacak biriyim günde belki 4-5 kere ticket almam lazım bu mantıkta. Aylık VIP falan alarak bu giriş sorununu çözebiliyor muyuz TR SRO'da? @Burak Yoğun

Merhaba foruma hoş geldin seni aramızda görmek güzel

Kısaca sistemi özetleyeyim;

TRSRO'da eski silkroad'da olduğu gibi sadece premium plus satın alıp 1 ay boyunca beklemeden sıra saymadan oyundan düşmeden oynayabiliyorsun.
Kısaca TRSRO için Premium Plus şart.
Instant Acccess sistemi ise 13 silke satın aldığında 4 saat boyunca yine premium plustaki gibi beklemeden sıra saymadan oyuna girip takılabiliyorsun ama sadece 4 saat boyunca süre dolduğunda yine sistem başa dönüyor ya yine 13 silk ile anlık erişim alıp yine 4 saat takılacaksın yada buna hiç bulaşmadan premium plus satın alıp 1 ay kafan rahat takılacaksın.

Gelelim iSRO'daki VIP sistemi işine hepimizin çocukluğunda internette oynadığı silkroad oluyor kendisi bu oyunda ise 2 adet sistem aktif
1 - VIP Sistemi
2- Premium Plus (TRSRO'daki gibi)

1- VIP sisteminde aynı premium plusta olduğu gibi oyunda durmak için belirli miktar silk satın alıp harcaman gerekiyor örnek verecek olursam diyelim ki bugün ayın 01.01.2025'i yeni yılın ilk günü bugün bu saatte 300 silk satın alırsan ve harcarsan global sürümde türkiye saati ile 18:00'da oyun sistemi sana Silver VIP buff diye bir buff atıyor buda senin sanki premium plus basmış gibi 2 ay boyunca oyuna tek tık atmanı sorunsuz oynamanı sağlıyor.

TRSRO en çok bireysel oyuncuya sahip en büyük resmi sürümlerden birisi sonrasında sırası ile ISRO > VSRO > CSRO > RSRO gibi diğer ülkelerin resmi sürümleri geliyor.

Sormak istediğin veya takıldığın bir nokta olursa çekinmeden beni @ yaparak sorabilirsin bilgim kadar yardımcı olurum

Teşekkürler. Anladım aradığım olay Premium Plus o halde :)

Geri