Sorma Çok Ballıyım saskınlık içerisindeyim hala :=) o değilde weapon elixir düştü +7 den daha cok sasırdım ona :=)Ne ballı adamsın vallahi millete item düşmez sana +7 vermişler![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sorma Çok Ballıyım saskınlık içerisindeyim hala :=) o değilde weapon elixir düştü +7 den daha cok sasırdım ona :=)Ne ballı adamsın vallahi millete item düşmez sana +7 vermişler![]()
10 k veririm gel dowhang storage
10 k veririm gel dowhang storage
Selam arkadaslar Bu oyun sadece türkiyedemi acik ¿?
Avusturyadan Proxy veya VPN siz baglanabilirim ?Hayır tüm lokasyonlardan girebiliyorsun![]()
Aynen bağlanması gerek herhangi bir lokasyonun yasak olduğuna dair birşey söylenmediAvusturyadan Proxy veya VPN siz baglanabilirim ?
Selamlar,
Belki 12-13 senedir oynamıyorum SRO'yu, tekrar başlayayım dedim ama Knidos'a login olamıyorum bekleme süresi 4 saat diyor. VIP muhabbetini gördüm ama tam anlamadım, Instant Access'te benim için saçma ben sabah 1-2 saat takılıp akşam yarım saat takılıp çıkacak biriyim günde belki 4-5 kere ticket almam lazım bu mantıkta. Aylık VIP falan alarak bu giriş sorununu çözebiliyor muyuz TR SRO'da? @Burak Yoğun
Aynen öyle eğer hiç bir sunucuda hiç karakteriniz yoksa önce anlık erişim daha sonra premium plus işinizi görecektirTeşekkürler. Anladım aradığım olay Premium Plus o halde![]()