• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame
Valla keşke sadece şehirde olsa. Şuna bakarmısın 5dk da bi skill atıyorum bu nası bi lagdır.

Şu zamansız bakımlar biraz private'i andırıyor umarım düzeltirler. Biz bu oyuna tamamen Türkiye yayın haklarını alıp profesyonellik çerçevesi var diye başladık ama bakalım.

şimdi güncelleme geldi oyuna sbot acılmıcak yeni güncel sbot paylaşılmıyacak mı ?

Son düzenleme:
Arkadaslar selamlar ücretli sbot da , crackli kullandıgım sbot da aynı sekilde kafayı yedi,
bilgisayara şuanda güncelleme yaptım 29.11.2020 aldıgım hata şu sekilde
sbotu calısıtıyorum sağa sola cekerken bildiğin 2 saniye sonra baslıyor gibi ve ben mausu bıraktıktan 2 saniye sonra duruyor pencere
bilgisayarda herhangi bir sorun yok
daha 2 gün önce format atıldı
1 saat önce de her hangi bir problem yoktu , tek tek sbotları kapattım pc yi kapatıp güncellemeye aldım,
soru :d
sizcede neden böyle bir hata olabilir :D
buraya video ekleniyormu bilmiyorum eklense ekran kaydı atabilrim .d

sorunu çözemiyorum pc de baska pencerelerde hata yok sadece sbotta :D ve ücretlisi de aynı ücretsiz kullandıgım da aynı cok sinir bozucu bir durum pls help me :D

Arkadaslar selamlar ücretli sbot da , crackli kullandıgım sbot da aynı sekilde kafayı yedi,
bilgisayara şuanda güncelleme yaptım 29.11.2020 aldıgım hata şu sekilde
sbotu calısıtıyorum sağa sola cekerken bildiğin 2 saniye sonra baslıyor gibi ve ben mausu bıraktıktan 2 saniye sonra duruyor pencere
bilgisayarda herhangi bir sorun yok
daha 2 gün önce format atıldı
1 saat önce de her hangi bir problem yoktu , tek tek sbotları kapattım pc yi kapatıp güncellemeye aldım,
soru :d
sizcede neden böyle bir hata olabilir :D
buraya video ekleniyormu bilmiyorum eklense ekran kaydı atabilrim .d

sorunu çözemiyorum pc de baska pencerelerde hata yok sadece sbotta :D ve ücretlisi de aynı ücretsiz kullandıgım da aynı cok sinir bozucu bir durum pls help me :D
aynı sorun bendede var
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

bende oyun acılmıyor silkroad klasöründen update yapamıyorum

Botun 1.1.1 sürümü konuya eklendi bu sürümde Zeugma server liste eklendi.
Botu ingilizce kullanmak isteyenler için 1.0.12 sürümüde konuya eklendi dileyen 1.0.12yi kullanarak botu ingilizce kullanabilir.
Dileyende 1.1.1 sürümü ile botu türkçe kullanabilir :)

Kaç gün kaldığını nasıl öğrenirim? sbot cave giriş yapıyorum ama.

Geri