Bakalım bu ara 1 senemi süreer 6 aymıKapanma Söz Konusu Durumu Yok.
Shiva:Ara, bir sonraki duyuruya kadar kalacaktır

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bakalım bu ara 1 senemi süreer 6 aymıKapanma Söz Konusu Durumu Yok.
Shiva:Ara, bir sonraki duyuruya kadar kalacaktır
max 1 ay sürer bence para geliyor paraaaaaaBakalım bu ara 1 senemi süreer 6 aymı![]()
Valla keşke sadece şehirde olsa. Şuna bakarmısın 5dk da bi skill atıyorum bu nası bi lagdır.
Konudaki 1.1 0 çalışıyor eğer yeni bir sürüm paylaşırsa shiva konuya eklerizşimdi güncelleme geldi oyuna sbot acılmıcak yeni güncel sbot paylaşılmıyacak mı ?
Bende mobile bile indiriyorlink indirilmiyor
Buyur:1.0.11 var onun linki yokmu
aynı sorun bendede varArkadaslar selamlar ücretli sbot da , crackli kullandıgım sbot da aynı sekilde kafayı yedi,
bilgisayara şuanda güncelleme yaptım 29.11.2020 aldıgım hata şu sekilde
sbotu calısıtıyorum sağa sola cekerken bildiğin 2 saniye sonra baslıyor gibi ve ben mausu bıraktıktan 2 saniye sonra duruyor pencere
bilgisayarda herhangi bir sorun yok
daha 2 gün önce format atıldı
1 saat önce de her hangi bir problem yoktu , tek tek sbotları kapattım pc yi kapatıp güncellemeye aldım,
soru :d
sizcede neden böyle bir hata olabilir
buraya video ekleniyormu bilmiyorum eklense ekran kaydı atabilrim .d
sorunu çözemiyorum pc de baska pencerelerde hata yok sadece sbottave ücretlisi de aynı ücretsiz kullandıgım da aynı cok sinir bozucu bir durum pls help me
![]()
Buradan;Kaç gün kaldığını nasıl öğrenirim? sbot cave giriş yapıyorum ama.
Aynen öyleEn altta yazan tarih mi?
Burak Başkan yine yeni bir güne bakım sonrası sbotun çalışmaması ile uyandık. Yeni sürüm varmı?Aynen öyle![]()
Şuanlık bir güncelleme yayınlanmadı shiva paylaşırsa konuya eklerimBurak Başkan yine yeni bir güne bakım sonrası sbotun çalışmaması ile uyandık. Yeni sürüm varmı?