Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Linki bot-caveden alıyorum herhangi bir dışarıdan mudahelem yokafedersin ama senin verdiğin sbot nedense virüslü ama orjinal bota böyle demedi
Sbotta 2019 sonundan beri virüs var. Bot caveden indirdiğin sbotta da virüs var. Problem yaratmaz.afedersin ama senin verdiğin sbot nedense virüslü ama orjinal bota böyle demedi
DC yemenin sebebi sunucu ile alakalı onu gamegami çözmek zorundaARKADAŞLAR TROYA SERVERINDA SÜREKLİ DC YİYORUM SABAH 8 DEN BERİ SİLKROAD TÜRKİYE DESTEK EKİBİ İLE GÖRÜSTÜĞÜMDE SBOTTAN KAYNAKLANDIĞINI SÖYLEDİ ÇÖZÜMÜNÜ BULAN VARMI ACABA
GAME GAMİ İLE 50 DEFA GÖRÜŞTÜM SUÇU BOTA ATIYOR BİLİNDİK MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİDC yemenin sebebi sunucu ile alakalı onu gamegami çözmek zorunda
GAME GAMİ İLE 50 DEFA GÖRÜŞTÜM SUÇU BOTA ATIYOR BİLİNDİK MÜŞTERİ TEMSİLCİLERİ
Net sbot. Sadece kasmaksa amacın sbot geçerli. Ama phbotta fonksiyon çok. Ben 3 partiyi sbotta açıyorum. 2 de stall charı var onlar phbotta. Arkadaştan alıyorum phbotu. Sbotu ben alıyorum.Ben İsro'da/TRSRO'Da Tek Bir Carla Oynuyorum Kendi Halimde Sessiz Sessiz Takılıyorum Hangi Botu Önerirsiniz Arkadaşlar ?
bu sbotun türkçesi varmı arkdaslar
Merhaba,
Bir arkadaşımın laptopuna da Sbotumu paylaşmak istiyorum ancak exe DEP ayarından dolayı açmıyor. Gelişmiş ayarlardan dep ayarını yapmak istediğimde ise bilgisayarı izin vermiyor. Bu sorunu nasıl giderebiliriz, yardımcı olabilecek var mıdır?
Aşağıdaki linklerde skillerin şablon olarak ingilizce isimleri ve görselleri mevcut bakarak yapabilirsiniz.
Bicheon - Heuksal - Pacheon Skill İsimleri:Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Cold - Lightning - Fire - Force Skill İsimleri:
Tamamdır ekledimBu yazıyı ana konuyada eklermisin knka daha iyi olur arada kayboluyor.