Düşünürsen bana ortak ol kardeşim, ortak lazımBen bu zamana kadar hiç PHBOT kullanmadım. SBOT'a göre daha maliyetli gözüküyor. SBOT performansından daha düşük bir performans sunar mı PHBOT?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düşünürsen bana ortak ol kardeşim, ortak lazımBen bu zamana kadar hiç PHBOT kullanmadım. SBOT'a göre daha maliyetli gözüküyor. SBOT performansından daha düşük bir performans sunar mı PHBOT?
bu bot neden donuyor penceresini açtığım zaman sağa sola çekince donuyor
ya bu bot ıngılızce oyun turkce nasıl skıllerı ayarlıcam oyunda skıller turkce yazıo botta ıngılızce yardım edermısnız
kardesım bulabıldınmı botuZaten İsro oyuncusuyum. Sbot ücretli kullanıyorum. GameGami yeni update geldi. Eski bot çalışmıyor o yüzden sordum. botcave.net burdada yok kapatmışlar konuyu
bu bot ücretsiz mi?
Hayır paralı 5€bu bot ücretsiz mi?
Aynen 3 farkli ipde kullanabilirsinizArkadaşlar sbot 3 pcde kullanılabiliyor değil mi
Türkçe sürüm olarak gelecek mi ?
Bence biran önce gelmesi gerekir baya bir zorlanıyoruzBot geliştiricisi getireceğini söyledi fakat 1.0.5temi gelir 1.0.7demi gelir bilemem. Geliştiricisi yeni sürüm yayınladıkça konuyu güncelleyeceğim
Bende shivanın yalancısıyımMalesef hatalar devam ediyor.Oyuna tam girdiği esnada siyah bir pencere gelip oyundan atıyor.HATALAR DEVAM.