Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlam karakter olmadan solo yapmak pek mümkün değil.Arkadaşlar bot ile Fgw oluyor ancak scriptle ilerlediğiniz için mobların arasında duruyor karakter sürekli. Karakter yatıyor. Bu yüzden oto FGW pek kullanışlı olmuyor.
Gidilmesi gerek 8, 9dg sun 10dg moon silah kazanabileceğin bir alan.Arkadaslar Forgetton world sızce gıdılmelı mı .. zaman ayırmaya deger mı. Ne gıbı oduller kazanılıyor.
Dediğiniz gibi tek karakter ile denedim çin çar bile olsa çok zorluyor ve açıkçası script ile çözülebilecek bir durum değil her 10 adımda 1 mob taraması yaptırsak bu seferde fgw bitmez uzadıkça uzar.Sağlam karakter olmadan solo yapmak pek mümkün değil.
Eğer partiniz varsa veya 5 6 adet çarınız onlar ile yapılabilir fgw solo bir wizardın fgw yapması mümkün değil.
Gidilmesi gerek 8, 9dg sun 10dg moon silah kazanabileceğin bir alan.
İlgili konuyu okuyabilirsin: Silkroad Online - Forgotten World Detaylı Anlatım
Eklentilerin tamamını güncellemeyi dene ek olarak hiç bir şey çözüm olmazsa moblar general mi champion mu ona göre koruma canavar tercihlerinden mob tiplerini ekle ve tercih et diye bir ayar yap büyük ihtimal buna gere kalmadan çözülecektir.kolay gelsin iyi forumlar bende xAutoDungeon yüklü fgw sc yi de ekliyorum içeride başlatıyorum bot u ama mob ları görmüyor sürekli
(Plugin: No mobs at this area. Radius: 50.0) bu hatayı alıyorum bilginiz varsa paylaşırsanız sevinirim iyi forumlar
Baghdad Dungeon'u otomatik yapabilir mi acaba veya bunun için bir script yazılabilir mi? Fikir alışverişi yapmak isterim.Eklentilerin tamamını güncellemeyi dene ek olarak hiç bir şey çözüm olmazsa moblar general mi champion mu ona göre koruma canavar tercihlerinden mob tiplerini ekle ve tercih et diye bir ayar yap büyük ihtimal buna gere kalmadan çözülecektir.
Hazırlanabilir gerek bağdat dungeon gerek holy water temple hemen hemen her bölge otomatik yapılabilir ayarlamak gerekiyor biraz zaman alırBaghdad Dungeon'u otomatik yapabilir mi acaba veya bunun için bir script yazılabilir mi? Fikir alışverişi yapmak isterim.
Hangi haritada deniyorsunuz?MERHABALAR ATACK YAPMIYOR SEBEBİ NEDİR
Brom flame fgw 'de moblara dalmıyor yürüyor öğleHangi haritada deniyorsunuz?
Botun normal şekilde moblara saldırısı vs ayarlı mı?Brom flame fgw 'de moblara dalmıyor yürüyor öğle
Botu normal slota bıraktığında moblara saldırmıyor mu ondan bahsediyorumpek anlamıyorum hocam ben onu nerden yapacagım