Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denedim olmuyor.Setubu uyumluluktan windows 7 yapın ve yönetici olarak çalıştırmayı deneyin
trsro yu kurarken almadım hata. dediğin programlar güncelm i bilmiyorum.yardımcı olursanız sevinirim.Şimdi, bu hatayı diğer program kurulum aşamalarında da yaşıyor musunuz? Windows sürümünüz ne? Bilgisayarı sadece siz mi kullanıyorsunuz. Yani bilgisayar üzerinde başka kullanıcı var mı. Veri yürütme engellemesi seçeneğini denediniz mi? Directx, Net framework ve visual c++ programlarını güncellediniz mi?
işyeri bilgisayarından giriyorum. işletim sistemini değiştiremem. teşekkürler yinedewindows 10 yükle geç hocam
kurulum aşamasında yaşıyorumŞimdi, bu hatayı diğer program kurulum aşamalarında da yaşıyor musunuz? Windows sürümünüz ne? Bilgisayarı sadece siz mi kullanıyorsunuz. Yani bilgisayar üzerinde başka kullanıcı var mı. Veri yürütme engellemesi seçeneğini denediniz mi? Directx, Net framework ve visual c++ programlarını güncellediniz mi?