Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
teşekkür ederim yardımcı oluduğun için@Mente Hiç bir şekilde bind ip kullanmayın. BindIP dediğim şeyde bilgisayarınızda hamachi ve normal internetiniz var diyelim bot ben hangi ip üzerinden çalışayım diye sizlere ip seçtirdiği bir alan var ilk kurulumda bu ipyi phbot.iniden bulup silin ip olmadan kullanın büyük ihtimal çözülür.
Netiniz kopar gelir bu gibi şeylere yol açar birde ek olarak hwid resetlemenizi tavsiye ederim.
sildim ama aynı hatayı gine veriyor ne yapmalıyım@Mente Hiç bir şekilde bind ip kullanmayın. BindIP dediğim şeyde bilgisayarınızda hamachi ve normal internetiniz var diyelim bot ben hangi ip üzerinden çalışayım diye sizlere ip seçtirdiği bir alan var ilk kurulumda bu ipyi phbot.iniden bulup silin ip olmadan kullanın büyük ihtimal çözülür.
Netiniz kopar gelir bu gibi şeylere yol açar birde ek olarak hwid resetlemenizi tavsiye ederim.
Sildikten sonra botu filan her şeyi kapatıp tekrar mı açtınız yoksa oradan silip var olan botla girişi tekrar mı denediniz?sildim ama aynı hatayı gine veriyor ne yapmalıyım
Hiç bir bilgimiz yok beklemekten başka çözümde yok.ne zaman düzelir takribi?
Tek yapmanız gereken beklemek kanka bot geliştiricisi amerikada yaşadığı için bizde gündüz ise orası gece uyuyor olabilir çözüm onun uyanıp düzeltmesinden geçiyor.aynı hatayı yarım saat önce bende almaya başladım bekleyecek miyiz yoksa herhangi bir işlem yapmalı mıyız ?
anladım beklicez o zaman teşekkür ederim sağolunTek yapmanız gereken beklemek kanka bot geliştiricisi amerikada yaşadığı için bizde gündüz ise orası gece uyuyor olabilir çözüm onun uyanıp düzeltmesinden geçiyor.
Şuan phbot kullanan herkesin aldığı bir hata çözümü beklemek.bottan çıkmak durumunda kaldım tekrar oyuna girmiyor bendede aynı hata veriyor. şuan bu oyunda olan herkesle mi alakalı yoksa gir çık yapıp tekrar bağlanma aşamasındakiler mi alıyor bu hatayı .
Evet düzeldi oynamaya devamdüzeldi sanırım
Aynen öyle düzeldi birazdan kırmızı olur tekrarOyunda ortalık çok sessiz