Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
o zaman force hiç tavsiye etmem kardeşimBen öyle pvp filan yapmam falza hani böyle pt girip yada görev yaparak kasılırı zevk almak icin oynuyorum tavsiye istedim o yüzden
pt'de bicheon ağacının tek faydası pain atabiliyor olmandır ki tüm çarlar 2 kez pain atabildiği için muhtemelen gerek bile kalmayacak. Kararını sen ver, görev yaparak tek başına mı tırmanmak istiyorsun ozaman ss nuker, pt de beni diğerlerinden ayıran bir özellik olsun mu istiyorsun ozaman force nukerBen öyle pvp filan yapmam falza hani böyle pt girip yada görev yaparak kasılırı zevk almak icin oynuyorum tavsiye istedim o yüzden
Force eklemekte yeni adet mi bilmiyorum. Bizim zamanımız da Glavie vardı. İyi bir glavie'i olan charı yatıran ben görmedim. Adam bana force skillerini vurana kadar üstünde dans ederim onuno zaman force hiç tavsiye etmem kardeşim
Eee serhat kardeş, oyun hala 2008de değil yıl oldu 2020. Yeni güncellemeler değişiklikler oldu haliyleForce eklemekte yeni adet mi bilmiyorum. Bizim zamanımız da Glavie vardı. İyi bir glavie'i olan charı yatıran ben görmedim. Adam bana force skillerini vurana kadar üstünde dans ederim onun
Desene hiçbirşey eskisi gibi olmayacak Ey gidi. International Sro daha 90 cap'te iken adımız söylenince bi saygı duruşuna giriyorlardı Forcede o zamanlar vardı ama yan char olarak açarlardı party'de kullanmak için. Şuan da da böyle ama bunu pvp'lerde de kullanmak için açılmaya başlandı. Ben bu yeni adete uyum sağlayamadan herhalde trsro'yu da tamamlarımEee serhat kardeş, oyun hala 2008de değil yıl oldu 2020. Yeni güncellemeler değişiklikler oldu haliyle
fire ve cold el yakmaları açılmalıdır. Light gereksizdir. Cold el yakma yoğun spawn olan slotlarda, dungeonlarda ve CH 1V1 pvp'lerde daha işlevseldir. Fire el yakma max hasara ulaşman gereken, örneğin: kale savaşları, unique vs. yerlerde daha işlevseldir. Aynı zamanda EU (yan buildi cleric) çarlara karşı Fire el yakma daha iyidir. 2 el yakma da açılmalı, light'a ellenmemelidirPeki beyler ss nukerde el yakmam ne olmalı light mi fıre mi light transfer menzili diye bişey var ama ?
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:
El yakmam fire mı olmalı light mı ?