Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
16 17 dg tamamda 21 neden acaba
Nerede denk geldin bilmiyorum ama sadece 140 cap ve üstünü ilgilendiren güncellemeler geldi ksroya girip oynayabiliyorum dediklerine denk gelmedim görsel paylaşabilir misin?kore sroya dw'hotan arasında bi yere babel ferry ve india ferry gelmiş dw'fortress gelmişoyunu bıraktık bi dünya gelişme olmuş uzun zamandır.
eğer gördüklerim sahte değilse![]()
Nerede denk geldin bilmiyorum ama sadece 140 cap ve üstünü ilgilendiren güncellemeler geldi ksroya girip oynayabiliyorum dediklerine denk gelmedim görsel paylaşabilir misin?
Dostum bu yıllardır internette dolaşan sahte video. Gerçek olmasını emin ol senden çok ben isterim ama maaalesef sahte.
Yıllar önce 140 lv nerden bilmişler ve böyle harita yapmışlar sahtesi bile gerçekçi duruyor sanki joymaxı hacklemişler fidye isteyip şirketi batırmışlar sanarsınDostum bu yıllardır internette dolaşan sahte video. Gerçek olmasını emin ol senden çok ben isterim ama maaalesef sahte.
Görselde epey uğraşmışlar evet fakat sahteden öteye gitmiyorYıllar önce 140 lv nerden bilmişler ve böyle harita yapmışlar sahtesi bile gerçekçi duruyor sanki joymaxı hacklemişler fidye isteyip şirketi batırmışlar sanarsın![]()
İslam ve Hint karakterleri ipekyolu hikayesine göre gelmesi lazım umarım gelirde tekrar başlarız yoksa ben bir iki pwp atar çıkarım priv srolarda sonra finish.Görselde epey uğraşmışlar evet fakat sahteden öteye gitmiyor![]()
Yani keşke bu oyun gelişse biz görebilirmiyiz bilemiyorumİslam ve Hint karakterleri ipekyolu hikayesine göre gelmesi lazım umarım gelirde tekrar başlarız yoksa ben bir iki pwp atar çıkarım priv srolarda sonra finish.
Sa yıl oldu 2024 oynamaya degermı dıye sana soruyorum brooyunda hesabi olan kaç kişi var benim hesabimda var beraber oynamak isteyen olursa parti kurabiliriz