Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Verilerin analizi yapılırsa yaklaşık 15.000 civarı katılmcının olduğu görülüyor, yani oyunun açılmasını bekleyen ciddi bir kitle söz konusu. Tabiki oy kullananların hepsi oynayacak diye bir kaide yok fakat oy kullanmayıp oynayacak olan oyuncularıda düşündüğümüzde büyük bir kitle bizleri bekliyor.Sunucu isimleri oylamasında son durum.
Büyük ölçüde resmi sunucuların isimleri Efes, Troya ve Aspendos olacak gibi gözüküyor. Efes ve Troya'nın daha şimdiden ful olacağı belli gibi
Aynen öyle üstelik hala böyle bir olayın olduğundan haberi olmayan insanlar var. Umarım iyi reklam çalışması yaparlar da oyuncuların haberi olur. Üstelik hala açılacak olan sunucunun pvp server olacağını sananlar var başka pvp serverlerle karşılaştırıyorlar.(Bu arada bir kişi max 5 sunucu ismi seçebiliyor.)Verilerin analizi yapılırsa yaklaşık 15.000 civarı katılmcının olduğu görülüyor, yani oyunun açılmasını bekleyen ciddi bir kitle söz konusu. Tabiki oy kullananların hepsi oynayacak diye bir kaide yok fakat oy kullanmayıp oynayacak olan oyuncularıda düşündüğümüzde büyük bir kitle bizleri bekliyor.
Sunucu isimleri oylamasında son durum.
Büyük ölçüde resmi sunucuların isimleri Efes, Troya ve Aspendos olacak gibi gözüküyor. Efes ve Troya'nın daha şimdiden ful olacağı belli gibi
Son gönderinin altına yorum olarak paylaşmışlar. Efes ve Troya sürpriz olmadı ama Aspendos benim için biraz şaşırtıcı oldu şahsen ben Assos olacak diye bekliyordumNerde paylaşıldı kanka bu ben bulamadım sonuçları, ayrıca ilk 3 tam tahmin ettiğimiz gibi olmuş
Çok haklısın vallahi ne diyeceğimi bilemiyorumMillet yorumlara Türk serveri neden Yunan isimleri var falan yazmış.. Çok gülüyorum bu tiplere, eyvallah bilmiyorsun ayıp değil ama bilmediğin konu hakkında da yorum yapma bari a cahil kardeşim benim.. O isimlerin hepsi ülkemizde yer alan birbirinden önemli antik kentler, hepsi çeşitli illerimizde.. her yıl kim bilir ne kadar turist bu yerleri gezmeye görmeye fotoğraflamaya geliyor ama bizim okumaktan, araştırmaktan aciz kesimimiz bunların varlığından bile bi haber..
Kral bu nasıl yorum bee.. Cidden tam olarak aklımdan geçenleri yazıya dökmüşsün daha ne tipler var fakat kime ne anlatacaksın.Millet yorumlara Türk serveri neden Yunan isimleri var falan yazmış.. Çok gülüyorum bu tiplere, eyvallah bilmiyorsun ayıp değil ama bilmediğin konu hakkında da yorum yapma bari a cahil kardeşim benim.. O isimlerin hepsi ülkemizde yer alan birbirinden önemli antik kentler, hepsi çeşitli illerimizde.. her yıl kim bilir ne kadar turist bu yerleri gezmeye görmeye fotoğraflamaya geliyor ama bizim okumaktan, araştırmaktan aciz kesimimiz bunların varlığından bile bi haber..
Mesela aspendos u bizzat gördüm Antalya ya taşındığımda Bulvarı bile var enteresan adamlar var haklısın gerçekten.Millet yorumlara Türk serveri neden Yunan isimleri var falan yazmış.. Çok gülüyorum bu tiplere, eyvallah bilmiyorsun ayıp değil ama bilmediğin konu hakkında da yorum yapma bari a cahil kardeşim benim.. O isimlerin hepsi ülkemizde yer alan birbirinden önemli antik kentler, hepsi çeşitli illerimizde.. her yıl kim bilir ne kadar turist bu yerleri gezmeye görmeye fotoğraflamaya geliyor ama bizim okumaktan, araştırmaktan aciz kesimimiz bunların varlığından bile bi haber..
Valla Böyle Bir Yorum Ben De Yazmayı Düşünüyordum Dediklerin Sonuna Kadar Doğru KardeşimMillet yorumlara Türk serveri neden Yunan isimleri var falan yazmış.. Çok gülüyorum bu tiplere, eyvallah bilmiyorsun ayıp değil ama bilmediğin konu hakkında da yorum yapma bari a cahil kardeşim benim.. O isimlerin hepsi ülkemizde yer alan birbirinden önemli antik kentler, hepsi çeşitli illerimizde.. her yıl kim bilir ne kadar turist bu yerleri gezmeye görmeye fotoğraflamaya geliyor ama bizim okumaktan, araştırmaktan aciz kesimimiz bunların varlığından bile bi haber..
Silk Fiyatları MükemmelSilk fiyatları ve kaç cap açılacağı hakkında bilgi verildi.
Silk Fiyatları Mükemmel
Aynen Bende Isro cuyumİsro oyuncusu olarak aşırı ucuz geldi bana göre çerez parası
Daha Dur Pre Kaç Silk AçıklanmadıBu Silk Fiyatlarıyla +15 i herkes basabilecek Hayaldi Gerçek oldu :=)