Kanka güncel isro dan hiçbir farkı olmayacak, sadece 90 cap chn olacak farklı beklentiniz olmasın. Bunların nedenini ise Joymax'a bağlıyorum. Umarım F10 da fiyatlarla oynamazlar ve silk fiyatları sabit kalır.Bence bir çok konuda çok eksikleri var bir oyuncu olarak şu aşağıdaki sorulara cevap ararım ben.
1- 1-8 dg arası kullanılan token sistemi olacak mı olmayacak mı en kritik mevzulardan birisi. Görevlerle sos silah, set, yüzük set ve kalkan almak istemiyorum ben.
2- Serverde eu olmayacağı için eu-ch dengesi diye bir kavram yok. İsrodaki skill sistemimi yoksa eski sistem ilemi açılacak skiller bunu açıklamaları lazım.
3- Magic Pop'a 9 DG item koyulacak mı koyulmayacak mı buda önemli bir nokta. Bunu çıkaran adama bir 9dg sun item en az 5k₺ yapacaktır.
4 - Açıklanan silk fiyatları başlangıç özel mi yoksa sabit mi kalacak bu aşırı önemli bir konu. Eğer sabit kalacaksa bu fiyatlar item mall içerisindeki silk miktarları değiştirilecek mi... Atıyorum bir pre 480 silk mi olacak yoksa 290 mı?
5- Resmi sürümdeki fellow pet sistemi aktif olacak mı? Veya isteyen gitsin beyaz köpeğini, cinini alsın keyfi isterse onu fellow pete çevirsin isteyen direk fellow pet alsın mı denilecek.
6- 120 cap geldiği zaman awaken upgrade sistemi olacak mı? Yerden düşürdüğümüz klasik elixirler ilemi + basacağız proff yerine?
Gerçekten yanıtlanması gereken çok detay var ama sayın gamegami şehir fotografı atıyor yılların şehirleri ezberledik artık bize şehir görselinden önce bu detaylar gerekiyor