Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üyeliğim var nasıl üyelik alındığını da biliyorum ama her şeyi yaymanın bir anlamı yok.@Burak Yoğun baba bide kayıt olma linkini bulsaydın bize biliyosan paylasırmısın bide müsaaden olursa diğer resmı sunucular için detaylı bir tanıtım videoları hazırladım bır tek chınese sro kaldı onuda hazırladıktan sonra bir konu acıp orada paylasabil,rmiyim
Ben uzun süre önce yüklediğim için hatırlamıyorum ne gibi bir hata alıyorsun görsel atar mısın?Windows defender kapatıp mı kurmak lazım, bir şey buldu kurduktan sonra ve yükleme bittikten sonra start dediğimde hata verdi
Sanal makinede kullanmaya çalışıyorsunuz sanırım?sorry this application cannot run under a virtual machine
hatası alıyorum
Oyunu resmi sitesiwindows defender'da kurulu klasörünü dışlama yaptım öyle çalıştı ama pc zarar verir mi bi oyun için yakmayalım kendimizi
Eksik yazılımın olabilir pc de directx'ini güncellemelisin.Hayır normal girmeye çalışıyorum bu hatayı alıyorum mutli açmaya da zorlamıyorum tek client bu hatayı veriyor.
Dostum bence hiç başlama ama ben char kasayım keyfime bakayım diyorsan exp rate fazla olan svler var. 70 ten sonra para yatırmadan oynayamazsın ama onu söyleyim gold bulamazsın ve pot alamazsın.abi nasıl bir link koyduysan 150 kb indiriyor saniyede asıl internet hızım saniyedee 20mb bu nasıl iş ya bir de nerden kayıt olcaz
Link benim özel hazırladığım bir şey değil.abi nasıl bir link koyduysan 150 kb indiriyor saniyede asıl internet hızım saniyedee 20mb bu nasıl iş ya bir de nerden kayıt olcaz