Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama hocam adv'nin de biliyorsunuz normal itemlere basmak için olan versiyonu da var. Sizin bahsettiğiniz kesin çıkan adv, sox itemleri kırıldığı vakit çıkanı. Sox'den çıkan adv normal itemlere basılmıyor. Normal adv üretmek içinse dediğiniz gibi minimum +5 ve full blue olması lazım. Normal sro da bir kere bu şekilde üretmiştim. Ama normal adv üretmek biraz meşakatli bir iş.Normal itemlerin +5 olması ve full blue olması gerekiyor diye hatırlıyorum.
En sağlıklı adv yapımı Adv A yapmak için sos ve moon item Adv B için ise moon +5 ve sun item kullanmaktır.
İki türede değindim ama anlamadımAma hocam adv'nin de biliyorsunuz normal itemlere basmak için olan versiyonu da var. Sizin bahsettiğiniz kesin çıkan adv, sox itemleri kırıldığı vakit çıkanı. Sox'den çıkan adv normal itemlere basılmıyor. Normal adv üretmek içinse dediğiniz gibi minimum +5 ve full blue olması lazım. Normal sro da bir kere bu şekilde üretmiştim. Ama normal adv üretmek biraz meşakatli bir iş.
İki türe de değindiniz ama birine daha çok ağırlık verdiniz.İki türede değindim ama anlamadım
Reisim SUN ıtem var elımde buna nasıl ADV basıcaz 10 d gunes muhru omuzNormal itemlerin +5 olması ve full blue olması gerekiyor diye hatırlıyorum.
En sağlıklı adv yapımı Adv A yapmak için sos ve moon item Adv B için ise moon +5 ve sun item kullanmaktır.