Merhabalar, yeni kayıt olan üyelerimiz hoş geldiniz. Aramıza yeni katılan üyelerimiz bu kategoriye selamlama veya tanışma konularını oluşturabilirler.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güzel dilekleriniz için biz teşekkür ederiz.Sitenizin devamlılığını ve sürekliliğinin olmasını temenni eder hayırlı olmasını diliyorum
İlginiz için teşekkür ederiz, böyle yorumlar görmek fazlasıyla bizleri mutlu ediyorYeni eski fark etmez böyle bi site gerekliydi ne güzel ettinizde açtınız sonuna kadar arkanızdayız JamesSawyer
Merhabalar ben Cihan Palmyra #Thirst. Burakcım hayırlı olsun Allah utandırmasın. Yapabileceğimiz birşey varsa ulaşabilirsin.
Aleyküm selam, hoş geldiniz.Merhabalar, güzel bir forum sitesi olmuş ellerinize sağlık. Güncel bir silkroad forum sitesi görmek sevindirdi beni. Herkese selamlar
Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz.Hayirli olsun cok guzel olmus zamanla mukemmel olur inşallah . Bende yeni yeniden basliyorum forum gaza getirdi benide
Hayırlı olsun . Allah emeginizi boşa çıkarmasın kardeşim
Hoş geldiniz. Soru ve sorunlarınız konu oluşturup diğer üyelerimizden bilgi talep edebilirsiniz.Merhaba arkadaşlar bende bugün başladım.İsmim Sefa Ankaradayım yaş 30.Kail Serverında açtım charı 15 sene önce oynamıştım sroyu çok değişmiş o zamanlar ko daha çok oynuyordum tabi ama ko tamamen paraya dönmüş şimdi sroyu tercih ettim.Sro hakkında çok soracağım soru var yardımcı olursanız sevinirim