Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Moblardan düşen harfleri yerden toplayıp Event Sook'a gidip karşılığında eventte verilecek ödülleri alacaksınız. Etkinlik sanırım 21/07/2020' ye kadar sürecek.
Her mobdan düşmesi gerekiyor, yanlış hatırlamıyorsam. Rate konusunda bilgim yok ne yazık ki.Her mobdan düşüyor mu? Ayrıca drop rate nasıl acaba?
Dostum s devil, flag vermesi mümkün değil belki çok nadir olarak magic pop atıyor olabilir. Ticaret işine bakalım bi droplanırsaArkadaşlar selam, moblardan düşen harfler ticaret ile verilebiliyor mu? ve depoya aktarılabiliyor mu? Ayrıca bu event hakkında s devil flag magic pop vs. veriyor diye duymuştum.
Droplanmıyor. karaktere özel düşüyor ve başka bir karakter alamıyor. Ticareti yok ve depoya koyulamıyorDostum s devil, flag vermesi mümkün değil belki çok nadir olarak magic pop atıyor olabilir. Ticaret işine bakalım bi droplanırsa
s devil, flag felan mı düşüyor. İlginç ilk defa duyuyorum, resim-kaynak var mı? merak ettim.Droplanmıyor. karaktere özel düşüyor ve başka bir karakter alamıyor. Ticareti yok ve depoya koyulamıyor
s devil, flag felan mı düşüyor. İlginç ilk defa duyuyorum, resim-kaynak var mı? merak ettim.
Magic pop card atıyor diğerleri şehir efsanesi olabilirs devil, flag felan mı düşüyor. İlginç ilk defa duyuyorum, resim-kaynak var mı? merak ettim.
max 50 oluyor fakat sık sık buga giriyor o yüzden arada şehre dönüp birleştirmen lazımüst üste ne kadad birikiyor acaba suan bendeki hernharfden 12 şertane oldu ikin i ni t h a n k s yazdim bakalim ne kadar ust uste steck lenior
suan kirdirdim 4 magic popverdi umarim senin kadar sansimiz olur mobil tw uzerinden oynamak istemedim aksam bakalim ne cikacakS devil flag vs vermiyor. Ben geçen eventte 2 charıma düşen magic poplar ile s devil çıkarttım anca öyle çıkar devil.
tesekkur ederim bug bilgisi icin ...max 50 oluyor fakat sık sık buga giriyor o yüzden arada şehre dönüp birleştirmen lazım
Umarım nasip şans işi ben 2 devilide dowhangda çıkardım ama bu totemler şehir efsanesisuan kirdirdim 4 magic popverdi umarim senin kadar sansimiz olur mobil tw uzerinden oynamak istemedim aksam bakalim ne cikacak