• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Soru Yeni bir başlangıç

mrchacha

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
İSRO Brontes
İyi günler. Silkroad'ı çok uzun zamandır biliyorum. Benden büyük kuzenlerim oyun neredeyse ilk çıktığı zamandan beri oynuyordu ve ben de zamanında kısmen oynamıştım. Ama sonra gerek ders gerek başka sebepler olsun devam edemedim. Şu an oyuna tekrar başlamak istiyorum ama çok uzak kaldığım için hangi serverda başlamam benim için daha iyi olur ve nasıl bir yol izlemem konusunda karasızım. En son Aeolus serverında 40-50 lvl arasında bir dagger karakterim vardı. Bu konuda yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Yani açıkcası bana yol gösterecek birisini arıyorum, yardımlarınızı bekliyorum

Soru-cevap şeklinde ilerleyebiliriz merak ettiğin soruları sorarsan cevaplarız. Bu arada bende Aeolus sunucusundayım.

Aeolus’ta 57 lvl bir dagger karakterim var, öncelikle buna devam etmeli miyim? Hem kasarken hem de pvp için zevk alabileceğim bir karakterim olsun istiyorum

Öncelikle şunu söyleyim şuan isroda hiç bir sunucuda önceleri olduğu gibi samar önü, dw önü pvpler dönmüyor. Ancak anlaştığın arkadaşlarınla felan vs atıyorsun. Tamamen senin tercihine zevkine göre yapmalısın karakteri amaç oyundan zevk almak zaten ve hedefin gerçekten oyunda iyi-sağlam bir çar ortaya koymaksa baya maliyetli olacak. Aeolus hakkında söyleyeceklerim gold botlar olmasaydı gayet iyi bir sunucuydu (bundan 1yıl kadar önce yeni açılan sunucular arasında en aktif olanıydı player bakımından şuan gold botlar ele geçirmiş durumda) Benim görüşüm oyundan zevk almak zaman geçirmek yönünde olduğundan benim için sunucu veya build farkı yok.

evet bu bot durumunun farkındayım maalesef. aeolus’un da aktif olduğu zamanları hatırlıyorum, hesabıma en son 1-1.5 sene kadar önce giriş yapmışım mesela ve o zamanlar bu kadar durgun değildi. peki oyunun geleceği hakkında olumlu bi şey var mı size göre, şu an emek vermem boşa mı olacak tekrar başlarsam oyuna düşünceleriniz nelerdir?

evet bu bot durumunun farkındayım maalesef. aeolus’un da aktif olduğu zamanları hatırlıyorum, hesabıma en son 1-1.5 sene kadar önce giriş yapmışım mesela ve o zamanlar bu kadar durgun değildi. peki oyunun geleceği hakkında olumlu bi şey var mı size göre, şu an emek vermem boşa mı olacak tekrar başlarsam oyuna düşünceleriniz nelerdir?

Benim şahsi düşüncem şöyle private server oynayıp hem vaktini hem paranı çöpe atacağına resmi sürümde oymanan daha mantıklı çünkü en kötü ihtimal serverlerde oyuncu kalmadığı zaman 2 server birleştirilip adı değiştiriliyor yine emeklerin itemlerin kalıyor. Ama private serverde bu durum tamamen serveri açanın vicdanına kalmış isterse 1 hafta sonra parasını alır kapatır isterse 3 ay sonra.. Resmi sürümde çabalarının yine bir güvencesi bulunuyor oyun sahibi şirket kapatıyoruz arkadaşlar demediği sürece

Tamamen Burak'a katılıyorum, Sunucunun geleceği hakkında net bir şey söyleyemiyorum hatırlarsan sunucu birleşmesi bizim hakkımızdı fakat o kadar aktif olduğundan bizim yerimize Demeter ve Hestia birleşmişti. Aeolusta şuan karantina dolayısıyla biraz daha aktiflik var fakat karantina sonrası nolur bilemiyorum ama Aeolus'un boşalacağını hiç düşünmüyorum sürekli kemik kadro aktifliği devam eder. Birleşme olasılıkları (eğer olursa tabiki ama ben hiç sanmıyorum yakın gelecekte) Aeolus ile Palmyra birleşirse hayal edemeyeceğin kadar aktif bir sunucu olur diğer olaslık Kali ile birleşmesi o zamanda bi tık artar aktiflik fakat çoğunluğu Aeolus oyuncuları sağlar. Isro'da hangi sunucuda oynadığının bir önemi yoktur emeğin asla çöpe gitmez bunu baştan rahatlıkla söyleyebilirim.

ben de zaten private server olayını tam bilmiyorum, bi de bu söylediğiniz risklerden dolayı resmi serverlarda oynamak çok daha mantıklı geliyor bana da. peki bu dagger hesabıma devam etmeye karar verdim, bugün biraz görev falan yapıp 58 yaptım hesabı. karakter yapılandırması ve ticaret konusunda önerileriniz nelerdir peki?

Geri