• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Yeni başlayan biri için tavsiyeler

wolkian

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
RSRO Hyperion
Selamlar, ben 20 yıldır MMORPG oyunları oynayan, piyasadaki tüm oyunları oynamış fakat SRO'ya hiç bulaşmamış biriyim. MMO açlığımı bu oyunla dindirmek istiyorum fakat oyunu hiç bilmiyorum. Öğrenebileceğim bir kaynak, bir yol vs. var mıdır? Öğrenmesi beni zorlar mı? Şimdiden teşekkürler.

Reisim pay to win diyenler tabikide biraz haklılık payı var ama benim gibi sadece zevkini almak istiyorsan reisim premium alma devil - pet vs almazsan sadecece bot parası verip oyunu oynayabilirsin.
Oyun bence vazgeçilmez hale gelebilir senin içinde.
Öğrenmesi zor değil.
Niye zor olsun ki youtube var bir sürü video var.
Ve bir sürü forum var herşeyi araştırırsın ve araştırarak öğrenmenin hazzı mükemmel.
Ben örneğin muhtemelen senin gibi sıfırdan başladım diyebilirim.
Ha öncesinde tabi oyun bilgim vardı ama 2 senedir aktif oynuyorum.
Sürekli kendini geliştirmek isteyen birisi için harika bir oyun.

TRSRO
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
'da başlarsan mesaj at hertürlü yardımcı olurum

Reisim pay to win diyenler tabikide biraz haklılık payı var ama benim gibi sadece zevkini almak istiyorsan reisim premium alma devil - pet vs almazsan sadecece bot parası verip oyunu oynayabilirsin.
Oyun bence vazgeçilmez hale gelebilir senin içinde.
Öğrenmesi zor değil.
Niye zor olsun ki youtube var bir sürü video var.
Ve bir sürü forum var herşeyi araştırırsın ve araştırarak öğrenmenin hazzı mükemmel.
Ben örneğin muhtemelen senin gibi sıfırdan başladım diyebilirim.
Ha öncesinde tabi oyun bilgim vardı ama 2 senedir aktif oynuyorum.
Sürekli kendini geliştirmek isteyen birisi için harika bir oyun.
Teşekkürler hocam, şu bot olayını detaylı anlatma ihtimaliniz var mı?
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

TRSRO
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
'da başlarsan mesaj at hertürlü yardımcı olurum
Olympos'ta başlamayı düşünüyordum :D ihtiyacım olursa yazarım hocam çok teşekkürler

Teşekkürler hocam, şu bot olayını detaylı anlatma ihtimaliniz var mı?
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Olympos'ta başlamayı düşünüyordum :D ihtiyacım olursa yazarım hocam çok teşekkürler
Şimdi senin yapman video izlemek ilk etapta nasıl öğretilir. Sen bi kendin video izle aklına takılan olunca sorabilirsin. Sıfırdan benim anlatırsam bence bu oyunu bu şekilde sürdüremezsin. Unutma merak yoksa zevk de almazsın .

Selamlar, ben 20 yıldır MMORPG oyunları oynayan, piyasadaki tüm oyunları oynamış fakat SRO'ya hiç bulaşmamış biriyim. MMO açlığımı bu oyunla dindirmek istiyorum fakat oyunu hiç bilmiyorum. Öğrenebileceğim bir kaynak, bir yol vs. var mıdır? Öğrenmesi beni zorlar mı? Şimdiden teşekkürler.

Silk satın alıp Premium alırsın ve vip üye olursun yani girerken sıra beklemezsin ve ekstra olarak premium'un özellikleri var örneğin:

Exp ve sp bonusları var rahatlıkça level atlarsın yani belli bir seviyeye kadar tabi ve girişte sıra beklemezsin ve lucky oranı var yani + basacağın zaman ve attack v.s özellikleri var

ve Toplama peti alabilirsin ama o kadar önemli değil öğreniyorsun tabi kendinde toplayabilirsin zaten ve görevleri yaparak sun itemleri alabilirsin belli seviyeye kadar ve ''
YouTube kanalında tüm görevler var neredeyse veya bu forum'un sahibi bir sorun olursa yardımcı olucaktır

ve belli seviyeye kadar potlarını hp mp potlarını bedava alabilirsin :) attack pet olarakta Köpek satılıyordu Atçıda silk olmadan ve bazı levellerde çanta açma görevleri var onları açarsın :)

Geri