• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

TRSRO phBot Oyuna Client İle Girişte Sorun

bellammy07

Onursal Üye
Onursal Üye
kolay gelsin arkadaşlar.
Client açık olarak oyuna giriş yapmak istiyorum fakat oyundan atıyor oyuna giremiyorum.
fakat client kapatınca giriyor. sorun neyden kaynaklı acaba

V27.2.1 ph bot surumu
V2.2.9 Manager surumu
@Burak Yoğun
Eğer oyuna manager ile giriyorken clienti başlat işaretliyken böyle yapıyorsa phbotun kurulu olduğu yerde data klasörü var içerisinden TRSRO.db3ü sil boş bir testing açıp oyunu tekrar bota tanımla daha sonra managerdan client ile giriş yapmayı dene.

@Burak Yoğun Düzelmedi hocam ya. Aynı dediklerini yaptım. Oyuna Client ile giriş yapılmıyor her defasında oyundan atıyor. Client Kapalı olarak girişte sorun yok ama

@Burak Yoğun Düzelmedi hocam ya. Aynı dediklerini yaptım. Oyuna Client ile giriş yapılmıyor her defasında oyundan atıyor. Client Kapalı olarak girişte sorun yok ama
Ekran kartı modelin nedir?
Güncellemelerini yapıyor musun?
Belki pcde eksik yazılım vardır bundan sebep client sorun oluşturuyor olabilir.

Anladım hocam Palit RTX 3070 Güncel Tutuyorum aslında ama Phbotun sitesine de yazdım umarım bir çözüm olur. diğer türlü komple menegerı silmem gerekecek. Onca ayarı tekrar geri getirmem zor olur.

Anladım hocam Palit RTX 3070 Güncel Tutuyorum aslında ama Phbotun sitesine de yazdım umarım bir çözüm olur. diğer türlü komple menegerı silmem gerekecek. Onca ayarı tekrar geri getirmem zor olur.
Nvidia'ya ait Geforce Experience uygulamasını indirip ekran kartı güncellemelerini buradan yapmanı tavsiye ederim.
Link:
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Ek olarak buradan da bilgisayarına uygun olan visual studio c++'ları indirip kurmayı dene.
Link:
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Benim önerebileceklerim bunlar çözülmezse yapacak bir şey pek yok.

Nvidia'ya ait Geforce Experience uygulamasını indirip ekran kartı güncellemelerini buradan yapmanı tavsiye ederim.
Link:

Ek olarak buradan da bilgisayarına uygun olan visual studio c++'ları indirip kurmayı dene.
Link:

Benim önerebileceklerim bunlar çözülmezse yapacak bir şey pek yok.
Denıyeyım reısım varol Indırmeler Dedıgın gıbı experience ıle yapıyorum dıger programları bır kontrol edeyım
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Sorunun çözümü Phbot sitesinde bulundu.

Yönetici seçenekleri > bağlantının kesilmesi gecikmesi.

Bilgisayarınıza bağlıdır, bilgisayar ne kadar yavaşsa, numaranızın o kadar yüksek olması gerekir.

Son düzenleme:
Geri