Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oyunun kurallarına göre 1 bireysel insan en fazla 2 adet çar açma hakkına sahip.merhabalar trsroya 1 parti çar ile başlamak istiyorum.Proxyler ban sebebi diyor herkes ama birçok kişinin kendi partisi var nasıl ban yemıyorlar yardımcı olabilecek varmıdır
Bence ikinci kısımdaki bilgilendirme çok gereksiz. Banlansın banlansın ki kullanmasın .Hele ki sizlerin daha hassas olmasını umud ediyorum.Oyunun kurallarına göre 1 bireysel insan en fazla 2 adet çar açma hakkına sahip.
Fakat insanlar vınn ve bazı çalışan portlu proxyler ile bu sınırı aşıp sanki ev internetiymiş gibi göstererek oyun sistemini suistimal ediyor tavsiyem tek başına 8 çar açmak yerine 4 arkadaş 2'şer çardan 8 çar takılmanız belirli bir süre sonra ban yeme riskiniz çok aşırı yüksek.
Eğer yine kafandaki 1 parti çarını kasacaksan da bunu bakın ben 1 parti çar kasıyorum diye insanların gözüne sokarak yapma çok fazla raporlanır ve kısa sürede banlanırsın oyundan bilgin olsun.
Biz bireysel oyuncularız onu oyunun şirketi düşünsün ben önden bilgilendirme yaparım ki bilgi sahibi olup parasını çöpe atmasın.Bence ikinci kısımdaki bilgilendirme çok gereksiz. Banlansın banlansın ki kullanmasın .Hele ki sizlerin daha hassas olmasını umud ediyorum.
Vıın ile halledicem merak etmeBence ikinci kısımdaki bilgilendirme çok gereksiz. Banlansın banlansın ki kullanmasın .Hele ki sizlerin daha hassas olmasını umud ediyorum.
Teşekkür ederim cevabınız için.Biz bireysel oyuncularız onu oyunun şirketi düşünsün ben önden bilgilendirme yaparım ki bilgi sahibi olup parasını çöpe atmasın.
Gerisi bizi ilgilendirmez.
çok mu sevindin kına göndereyim mi ?Vıın ile halledicem merak etme
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:
Teşekkür ederim cevabınız için.
Ağlama ben sana mendil göndereyim istersençok mu sevindin kına göndereyim mi ?