• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Soru Standby sorunu

enkar66

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
İSRO Hyperion
Isroya girmeye kalktığımda böyle bir hata veriyor ve oyuna giremiyorum veredeyse 1 hafta oldu bir türlü çözemedim yardımınızı bekliyorum.
standby tickets.PNG

Belirli bir insanı bekleme sırasına sokuyor oyun diyelim örnek bir rakam olsun 1,000 kişi giriş için oyuna denetiyor eğer bu deneten sayısı 1,500 kişi veya daha fazla olursa oyuna giriş denetmenizi engelliyor çünkü liste doluyor diyor tavsiyem isro'da bu kadar beklemesi olmayan sunucularda oynayın.

2008 den beri oynadığım çarım nasıl bırakayım çarımı. İllaki pre istiyorlar yani.
sayaç vardı neden sayaç saymıyor da bu mesaj çıkıyor sistem mi değişti

2008 den beri oynadığım çarım nasıl bırakayım çarımı. İllaki pre istiyorlar yani.
sayaç vardı neden sayaç saymıyor da bu mesaj çıkıyor sistem mi değişti
O sayacı senin gibi çok fazla oyuncu girdirmek için denettiği için belirli bir sayıdan sonra iptal ediyor o yüzden giremiyorsun zaten :)

İyi ama benim çok çarım yok ki 1 adet isro 2 adet de silkroadTR hepsi bu kadar. Isro SroTR yidemi kendi hesabı gibi görüyor

İyi ama benim çok çarım yok ki 1 adet isro 2 adet de silkroadTR hepsi bu kadar. Isro SroTR yidemi kendi hesabı gibi görüyor
Sorunun trsro ile alakası yok girmek istediğin isro serverinde sırada oyuna girmek için çok fazla denetilen çar var bununda belirli bir sınırı var bu sayıdan fazla insan denetirse otomatik olarak size verdiği hata gibi diğer kişileri deneme sırasına almıyor.
Bu tamamen isro ile ilgili bir problem trsro ile bir alakası yok.

Geri