• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum
silkroad gamegami
silkroad phbot silkroad kılıçgame

Stall sistemi hakkında konu?

seref89

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
Server
İSRO Arges
Ben kestiremedim bu stall sistemini. Net.te aradığımda da valla senin kadar detaylı ve net açıklamaları olan site bulamadım. Çok karışık ve anlamsız konuşmalar var. Sitede aradım ama bulamadım. Şehirlerde kurulmuş olan stall.ları görebileceğim bir sistem var mı? Yoksa hepsini tek tek gezmem mi gerek? Ya da konsinye stall.ları da konsinye.ye bırakılmış olanları da mı gösteriyor? Yönlendirebilirsen ya da yeni paylaşımlar sırasına alırsan çok güzel olur be @Burak Yoğun :)

Ben kestiremedim bu stall sistemini. Net.te aradığımda da valla senin kadar detaylı ve net açıklamaları olan site bulamadım. Çok karışık ve anlamsız konuşmalar var. Sitede aradım ama bulamadım. Şehirlerde kurulmuş olan stall.ları görebileceğim bir sistem var mı? Yoksa hepsini tek tek gezmem mi gerek? Ya da konsinye stall.ları da konsinye.ye bırakılmış olanları da mı gösteriyor? Yönlendirebilirsen ya da yeni paylaşımlar sırasına alırsan çok güzel olur be @Burak Yoğun :)
Merhaba şehirlerdeki tüm stalları tek tek gezmeniz gerekiyor eskiden şehire geldiğinizde "F" tuşuyla o şehirde açılan tüm stalları tek bir ekranda görüp dilediğini alabiliyordun bu sistemi konsiye npcsine çevirdiler
Stall nedir konsiye nedir rehber konu da hazırlarım

Geri