• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

SilkroadTR Yeni Server Gelecek Mi?

qorkem

Daimi Üye
Daimi Üye
Server
Beyler yeni server gelsin oyuna girmek icin yarım saat beklenir mi böyle yeni server gelcek mi

Belki 1 aya açılabilir bu kadar dışarıda kalan oyuna girmeyi bekleyenleri görmezden gelemezler diye düşünüyorum şahsen bizde sizler gibi oyuncuyuz bekliyoruz :)

Hayır silk ile oyuna 4 saatlik giriş satın alıyorsunuz :)
Diyelim trsroda ıd pw yazıp girmeyi bekliyorsun şöyle bir yazı yazar ''Instant Access''

OkXFVJ.png

Tıkladığında hesabındaki 13 silki buradan harcıyorsun bir paneli var satın alınca direk oyuna giriş yapabiliyorsun :)

Yeni sunucu için erken beyler sonuç itibari ile gamegami bu oyunu para kazanmak için aldı bu nedenle silk fiyatlarının düşük olması vs vs onların bu oyunu almak için ödediği parayı değiştirmez bu nedenle öncelikle para kazanmalı ilk etapta para kazanacak ki yüksek miktarlarda ilerleyen dönemlerde standart hale gelecek bu kazanç o yüzden 2 aydan önce gelmez arkadaşlar beklemeyin.

aspendosa 11 saat sonra girdim 13 silk inat ettim almadım girince preyi basacaktım ama 11 saat sonunda başlata tıklayamadan attı :/

Hayır silk ile oyuna 4 saatlik giriş satın alıyorsunuz :)
Diyelim trsroda ıd pw yazıp girmeyi bekliyorsun şöyle bir yazı yazar ''Instant Access''

OkXFVJ.png

Tıkladığında hesabındaki 13 silki buradan harcıyorsun bir paneli var satın alınca direk oyuna giriş yapabiliyorsun :)
bunu satın aldıktan sonra sanırım sistem bi beleşçiyi şansa o girenin yerine disconnet verdiriyor :)

oyun 1. ayını doldurduktan sonra her şey değişecek. ilk preler bitecek, girip bakayım neciymiş bu diyen tayfa gidecek. sonrasında da emek vermiş olanlar kalacak onlar da lvl kasmaktan sıkılacak. bir süre sonra onlar da bırakacak. en sonunda sevdalılar olarak bizler kalacağız :))) mekan bize kalacak

oyun 1. ayını doldurduktan sonra her şey değişecek. ilk preler bitecek, girip bakayım neciymiş bu diyen tayfa gidecek. sonrasında da emek vermiş olanlar kalacak onlar da lvl kasmaktan sıkılacak. bir süre sonra onlar da bırakacak. en sonunda sevdalılar olarak bizler kalacağız :))) mekan bize kalacak
+++++++++

Doğru Diyorsun Bir Çok Kişi Böyle Düşünmeye Başladı .

Geri