Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
denemediğim şey kalmadı hesap gitti galiba nasıl oluyorda hala oyunda aktif görünüyor anlamadım normalde DC yersin atar oyun ama hala aktifBilgisayarında ne kadar phbot ile ilgili silkroad ile ilgili çalışan şey varsa kapat
Daha sonra modemini resetle bu sorun oyunun kendisi ile alakalı internetin anlık kopması gibi şeyler buna sebep oluyor
Eğer hesabınızın çalındığını filan düşünüyorsanız üyeliğinize göre siteden desteğe ticket atın eğer çar çalınmadıysa hotana çekilir ve giriş yapabilirsiniz.denemediğim şey kalmadı hesap gitti galiba nasıl oluyorda hala oyunda aktif görünüyor anlamadım normalde DC yersin atar oyun ama hala aktif
böyle birşey mümkün mü nasıl yapacağım?Eğer hesabınızın çalındığını filan düşünüyorsanız üyeliğinize göre siteden desteğe ticket atın eğer çar çalınmadıysa hotana çekilir ve giriş yapabilirsiniz.
denedim kardeşim nerdeyse pc formatı hariç hepsini yaptımModemi Aç kapat ph botu komple kapatıp aç Çözüme kavuş
@babadurgun
Üyeliğin joymax ise şuradan:böyle birşey mümkün mü nasıl yapacağım?
oyuna bot ile bağlıydım demeyecem herhalde değil mi ?Üyeliğin joymax ise şuradan:Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
Üyeliğin jc planet ise şuradan:Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.
İngilizce şekilde durumu izah et gerekeni yaparlar.
Oyuna giriş yapamıyorum karakter oyunda diye bir uyarı alıyorum demen yeterlioyuna bot ile bağlıydım demeyecem herhalde değil mi ?