• Merhaba Ziyaretçi sitemize hoşgeldin!
    Forumdaki içeriklerimizden daha fazla yararlanmak için buradan kayıt olunuz
    Hello Welcome to Guest!
    Register here to benefit more from our content on the forum

Silkroad & PhBot oturum açma sorunu

babadurgun

Kayıtlı Kullanıcı
Üye
selam herkese 2 gündür bir sorun yaşıyorum aynı durumda olanlardan yardım bekliyorum ....
2 gün evvel elektrikler kesildi ve pc kapandı tekrar açtık elektrik geldikten sonra ama oyuna ne bottan nede normalde giremiyorum bot ve normalde girmesi gerekirken görseldeki hatayı alıyorum ne yapabilirim?phBot v25.7.0 - N_A - Bağlantı kesildi 6.11.2021 18_06_56.png

Son düzenleme:
Bilgisayarında ne kadar phbot ile ilgili silkroad ile ilgili çalışan şey varsa kapat
Daha sonra modemini resetle bu sorun oyunun kendisi ile alakalı internetin anlık kopması gibi şeyler buna sebep oluyor

Bilgisayarında ne kadar phbot ile ilgili silkroad ile ilgili çalışan şey varsa kapat
Daha sonra modemini resetle bu sorun oyunun kendisi ile alakalı internetin anlık kopması gibi şeyler buna sebep oluyor
denemediğim şey kalmadı :(:( hesap gitti galiba nasıl oluyorda hala oyunda aktif görünüyor anlamadım normalde DC yersin atar oyun ama hala aktif

denemediğim şey kalmadı :(:( hesap gitti galiba nasıl oluyorda hala oyunda aktif görünüyor anlamadım normalde DC yersin atar oyun ama hala aktif
Eğer hesabınızın çalındığını filan düşünüyorsanız üyeliğinize göre siteden desteğe ticket atın eğer çar çalınmadıysa hotana çekilir ve giriş yapabilirsiniz.

Eğer hesabınızın çalındığını filan düşünüyorsanız üyeliğinize göre siteden desteğe ticket atın eğer çar çalınmadıysa hotana çekilir ve giriş yapabilirsiniz.
böyle birşey mümkün mü nasıl yapacağım?
Art arda mesaj atıldığı için bir üst mesajınız ile bu mesajınız birleştirildi:

Modemi Aç kapat ph botu komple kapatıp aç Çözüme kavuş :D
@babadurgun
denedim kardeşim nerdeyse pc formatı hariç hepsini yaptım

böyle birşey mümkün mü nasıl yapacağım?
Üyeliğin joymax ise şuradan:
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

Üyeliğin jc planet ise şuradan:
Değerli ziyaretçimiz, bağlantı içeriğini görüntüleyebilmeniz için, Giriş yap veya Kayıt ol işlemi gerçekleştirmeniz gerekmektedir.

İngilizce şekilde durumu izah et gerekeni yaparlar.

Üyeliğin joymax ise şuradan:

Üyeliğin jc planet ise şuradan:

İngilizce şekilde durumu izah et gerekeni yaparlar.
oyuna bot ile bağlıydım demeyecem herhalde değil mi ?
:)

Geri